logo

De nieuwste gratis producten en spullen

gratis product Gratis DVD t.w.v. € 9,95 bij 2 Remia actieverpakkingen
gratis producten
Tijdelijk krijg je bij aankoop van twee Remia actieproducten (voorzien van actiesticker) een gratis DVD t.w.v. € 9,95. Het kan zijn dat jouw supermarkt een display heeft zodat je de DVD direct mee kan nemen (je kan er daarna nog een online aanvragen). Je kan kiezen uit 10 verschillende films: The Martian, The Other Woman, Penguins of Madagascar, Rio 2, Ice Age 3, Night at the Museum 3, Kingsman, Mees Kees op kamp, Familieweekend, Ja ik wil.
privacy
 
 
gratis product Gratis 1 jaar lang Dunkin' Donuts Donuts
gratis producten
Morgenvroeg om 07:00 (23 maart) opent de allereerste Dunkin' Donuts winkel in Nederland (Nieuwendijk 147 in Amsterdam). De eerste 100 bezoekers winnen één jaar lang gratis donuts. Tijdens de opening is er muziek, de Dunkin' Donuts mascottes en zijn er prijzen die je kan winnen.
privacy
 
 
gratis product Maak kans op 1 jaar lang Gratis Koffie t.w.v. € 300,-
winnen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Moyee Fairchain Koffie en maak kans op 1 jaar lang gratis koffie. Deze lekkere koffie is van hoge kwaliteit, biologisch en super eerlijk.
privacy
 
 
gratis product Gratis Compost op zaterdag 25 maart
gratis producten
Op zaterdag 25 maart vindt De Landelijke Compostdag plaats. Met het eenmalig gratis uitdelen van compost bedanken bedrijven en gemeenten de burgers voor hun inspanning om gft-afval en groenafval gescheiden aan te leveren. Bekijk de lokale krant of de website van jouw gemeente om na te gaan of er een locatie in jouw buurt compost verstrekt.
privacy
 
 
gratis product Gratis Maybelline Baby Lips Electro (500x)
winnen
Probeer gratis nieuwe producten uit en verdien geld met enquetes bij het vernieuwde Toluna. Nu kunnen 500 deelnemers gratis Maybelline Baby Lips Electro uitproberen. Binnenkort kan je ook Bourjois 3D Effect ip Gloss (400x) uitproberen. Nadat je bent aangemeld klik je rechtsboven op 'Ontdek' en daarna op 'Testproducten'. Maandelijks maak je ook nog eens kans op 5.000,-.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefnummer See All This t.w.v. € 12,50
gratis producten
See All This is hét kunstmagazine van Nederland, gedragen door alle vooraanstaande musea. Met aandacht voor oude en hedendaagse kunst, natuur, fotografie, literatuur, mode, eten en reizen. Vraag zolang de voorraad strekt een gratis proefnummer aan.
privacy
 
 
gratis product Maak kans op een Quadcopter met VR-Bril t.w.v. € 320,-
winnen
Raad het aantal deelnemers dat meedoet en maak kans op een Quadcopter met VR-bril t.w.v. € 320,-. De winnaar zal getrokken worden op 28 april 2017.
privacy
 
 
gratis product Maak kans op een Tankpas t.w.v. € 50,-
winnen
Wat weet jij over de risico's van schade en diefstal? Test jouw kennis en maak kans op een tankpas t.w.v. € 50,-.
privacy
 
 
gratis product Gratis 2 weken het Reformatorisch Dagblad t.w.v. € 24,95
gratis producten
Lees nu 2 weken gratis het Reformatorisch Dagblad. Je ontvangt 6 dagen per week deze christelijke kwaliteitskrant thuis op de mat. Dit proefabonnement stopt automatisch.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Optimel Griekse Stijl Yoghurt Vanille
geld terug actie
Probeer gratis Optimel Griekse Stijl Yoghurt Vanille. Koop in de winkel een verpakking en bewaar de kassabon. Log in of maak makkelijk een account aan om de actiecode die op te verpakking staat in te voeren. Binnen 14 werkdagen ontvang je het aankoopbedrag op je rekening.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Optimel Griekse Stijl Drinkyoghurt
geld terug actie
Probeer gratis Optimel Griekse Stijl Drinkyoghurt (Granaatappel, Vijg of Honing Walnoot). Koop in de winkel een verpakking en bewaar de kassabon. Log in of maak makkelijk een account aan om de actiecode die op te verpakking staat in te voeren. Binnen 14 werkdagen ontvang je het aankoopbedrag op je rekening.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Pattex RE-NEW, Pure White Hygiene en Speed Silicon
geld terug actie
Probeer nu zelf Pattex RE-NEW, Pattex Pattex Pure White Hygiene of Pattex Speed Silicone (max. 3 producten). Deze producten zijn te vinden bij Karwei en Gamma. Ze hebben als het goed is een apart display in de winkel met coupons (de coupon is echter alleen nodig als je de aanvraag per post opstuurt). De actie vindt plaats tot en met 31 juli 2017.
privacy
 
 
gratis product Gratis meespelen met de Bingo tijdens Miljoenenjacht TV Show + Gratis tot mei meespelen met Postcode Lot + Direct kans maximaal € 25.000
geld verdienen
Volgende uitzending op 26 maart. Speel tot mei gratis mee met de Postcode Loterij (600.000 prijzen per trekking) en doe gratis mee met de Bingo tijdens de Miljoenenjacht TV Show (met elke bingokaart maak je kans op € 5.000.000,-). Ook maak je direct kans op maximaal € 25.000,-, je ziet dus meteen of je gewonnen hebt. Des te eerder je aanmeldt, des te meer weken je gratis mee kan spelen met de Bingo. Je speelt mee zolang je zelf wilt.
privacy
 
 
gratis product Gratis Workshop Plantenbak maken
gratis producten
Op zaterdag 1 april kan je bij Karwei gratis deelnemen aan een workshop waarbij je een plantenbak maakt. Karwei zorgt voor het hout én het juiste gereedschap. Schrijf je wel op tijd in, het aantal plaatsen is beperkt. Je moet wel in het bezit zijn van een Karwei-kaart.
privacy
 
 
gratis product Gratis Waardebepaling van jouw Woning
gratis producten
Weten wat jouw woning waard is? Ontvang 100% vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning. Dit wordt gebaseerd op kadastergegevens verkoopgegevens na 2008, gelijkwaardige te koop staande objecten (hier kijkt de koper ook naar), rapportage Calcasa en rapportage NBWO.
privacy
 
 
gratis product Verdien geld met leuke onderzoeken (minimaal € 1,- per vragenlijst)
geld verdienen
Ben je tussen de 18 en 35 jaar? Doe dan mee met het panel van Euro Questions Survey. Geef je mening via leuke onderzoeken door vragenlijsten in te vullen. Per vragenlijst verdien je minimaal € 1,- (voor lange vragenlijsten krijg je € 2,-). Iedere maand wordt het gespaarde bedrag op je rekening gestort.
privacy
 
 
gratis product Gratis KNGF Geleidehonden Puzzelboekje
gratis producten
Wat weet jij over geleidehonden? Speel de quiz en ontvang gratis een unieke editie van het KNGF Geleidehonden Puzzelboekje (met puzzels van Denksport). Je wordt éénmalig benaderd.
privacy
 
 
gratis product Gratis sample L'Oreal Elvive Phytoclear
gratis producten
Vraag via Facebook een gratis sample aan van L'Oreal Elvive Phytoclear. Een nieuw alternatief tegen roos met de kracht van 3 pure essentiële oliën. Voor 100% roos-vrij mooi en gezond haar.
privacy
 
 
gratis product Gratis voucher voor 7-dagen gratis Koffie
gratis producten
Op 23 maart gaat de eerste Hollandse vestiging van Dunkin' Donuts open in Amsterdam (Nieuwendijk 147). Stem op jouw favoriete Hollandse smaak die gebaseerd is op een Nederlands koekje en ontvang (vanaf 10 mei) een 7 dagen 7 keer gratis koffie voucher. Je maakt ook kans op een verzorgde reis van 5 dagen naar Boston voor 2 personen.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefnummer Huurpeil
gratis producten
Huurpeil is het nieuwe tijdschrift van de Woonbond. Vraag een gratis proefnummer aan. De Woonbond komt op voor de belangen van huurders.
privacy
 
 
gratis product Gratis editie van de Trots op Max-special t.w.v. € 3,95
gratis producten
De Trost op Max-special was vrij snel uitverkocht maar deze speciale uitgave is nu gratis te downloaden. Voordat het nieuwe seizoen van start gaat, kan je nog even terugblikken op zijn fantastische prestaties in 2016. Je kan ook een proefabonnement nemen, deze zijn allemaal tot wederopzegging, behalve de 3 nummers voor € 12,50.
privacy
 
 
gratis product Gratis Evenement: Kom in de Kas
gratis producten
Op zaterdag 1 april en/of zondag 2 april kun je in 26 regio's verspreid over Nederland een bezoekje brengen aan de kas. Zo kom je erachter wat er allemaal gebeurt in die glazen kassen.
privacy
 
 
gratis product Gratis HEMA cadeaubon t.w.v. € 10,- bij 1 jaar Televizier
korting
Je krijgt nu een gratis HEMA cadeaubon t.w.v. € 10,- bij 1 jaar Televizier voor € 25,-. Met overzichtelijke programma-informatie, interviews, reportages, puzzel en de column van Peter van der Vorst. Het abonnement is tot wederopzegging, maar opzeggen kan eenvoudig door te bellen met 035 - 672 68 50 of te mailen naar klantcontactcentrum@televizier.nl
privacy
 
 
gratis product Gratis pc-game Syberia II
gratis producten
Bij Origin kan je nu tijdelijk Syberia II voor pc downloaden. Het is niet bekend hoe lang de actie duurt. Syberia II is een adventure computerspel waarin Kate Walker, een Amerikaanse advocate haar drukke leven in New York achterlaat en samen met een uitvinder naar Siberië reist omdat daar nog prehistorische mammoeten leven.
privacy
 
 
gratis product Gratis Ion Dashcam t.w.v. € 179,-
gratis producten
T/m 31 mei krijg je een gratis Dashcam t.w.v. € 179,- als je overstapt naar de HEMA all risk autoverzekering. Bespaar zo honderden euro’s per jaar en profiteer van snel schadeherstel (hopelijk maak je geen schade). Bereken vrijblijvend de premie. Deze autoverzekering is dagelijks opzegbaar.
privacy
 
 
Pagina 1 van 19   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende >
    VEELGESTELDE VRAGENSTUUR EEN TIP INCONTACT
    COPYRIGHT © 2000 - 2017 • SITEMAPRSSLINKSPRIVACYDISCLAIMER

    rss bestand