logo

Gratis

gratis product Gratis Daten bij HappyPancake (nr 1 in Zweden en Finland!)
gratis producten
HappyPancake is nu ook beschikbaar in Nederland! Dit is de best bezochte gratis datingsite in Zweden en Finland. 100% gratis zonder verborgen kosten. Er is een speciaal team dat alle profielen op echtheid controleert.
privacy
 
 
gratis product Gratis Vier Magazine
gratis producten
Gaat jouw kindje voor het eerst naar de basisschool? In het magazine Vier delen Sofie van den Enk en Bracha van Doesburgh hun ervaringen als collega-jonge ouder. De bijdrage voor de verzendkosten is vrijwillig en niet verplicht.
privacy
 
 
gratis product Gratis 4 weken De Kanttekening + 4x de Zaterdagskrant (of Magazine)
gratis producten
De Kanttekening is een nieuwe krant die zich richt op de Nederlandse samenleving. Je kan kiezen uit 2 opties: 4 weken De Kanttekening digitaal + 4x de Zaterdagskrant thuisgestuurd óf 4 weken De Kanttekening digitaal + Maandelijks Magazine thuisgestuurd. Dit proefabonnement stopt automatisch.
privacy
 
 
gratis product Gratis Zwangerschaps + Baby Cadeaupakket t.w.v. € 65,-
gratis producten
Zwangere vrouwen ontvangen gratis de Zwanger- en Baby Box, het magazine Zwanger & Zo en vele andere extra's. In deze cadeaupakketten zitten aanbiedingen, gratis producten om uit te proberen (Pampers, Difrax, Zwitsal, Nestlé, etc.), 2 cadeautjes van Blokker, kortingsbonnen, diverse tijdschriften en informatie over de gezondheid en verzorging van jou en je baby.
privacy
 
 
gratis product Gratis Hebban Reading Challenge Paspoort
gratis producten
Haal een gratis Hebban Reading Challenge paspoort op bij een Libris of Blz. boekhandel. Dit paspoort bevat drie challenges en een handige gelezen boeken teller waar je tot 80 boeken kunt afvinken. Naast de 12 categorieën kan je meedoen met De Genreclub Challenge en kun je de top 10 van de Hebban 1000 van afvinken.
privacy
 
 
gratis product Gratis 1e maand meespelen in de BankGiro Loterij + Kans op € 1 Miljoen
gratis producten
Maak gratis kans op € 1 miljoen als je nu gaat meespelen in de BankGiro Loterij. De eerste maand is gratis, daarna speelt je, zolang je zelf wilt, betaald verder. Het TV programma The Wall is elke zondagavond te zien op SBS6.
privacy
 
 
gratis product Gratis 2 entreekaarten avondopening Negenmaandenbeurs / Huishoudbeurs t.w.v. € 11,50 p.s.
gratis producten
Met de Kruidvat Jouw Extravoordeelkaart kan je gratis 2 toegangskaarten aanvragen voor de avondopening van de Negenmaandenbeurs op donderdag 21 of vrijdag 22 februari tussen 17.00 en 22.00. Deze kaarten zijn ook geldig voor de huishoudbeurs. Als je nog geen Kruidvat Jouw Extravoordeelkaart hebt, kan je deze gratis ophalen bij een winkel van Kruidvat. Wil je op een andere dag gaan of overdag? Koop dan je kaarten voor de Negenmaandenbeurs met € 3,55 korting (20 t/m 24 februari) of Huishoudbeurs met € 3,55 korting (16 t/m 24 februari). Met een kaartje kan je beide beurzen bezoeken.
privacy
 
 
gratis product Gratis Testscreening nieuwe Nederlandse drama-komedie
gratis producten
Als je tussen de 30 en 60 jaar bent kan je gratis naar de testscreening van een nieuwe Nederlandse drama-komedie. Deze vindt plaats bij Kinepolis Bioscoop Jaarbeurs Utrecht op woensdag 30 januari. Aanmelden kan tot woensdag 23 januari 17.00 uur door een mail te sturen naar screening@bingfilm.tv
privacy
 
 
gratis product Gratis Agrifirm Weekkalender 2019
gratis producten
Bestel gratis de Agrifirm Weekkalender 2019. Deze kalender heeft een tweewekelijks overzicht en is voorzien van een ophanghaakje.
privacy
 
 
gratis product Gratis Advies bij Stoppen met Roken + Cadeaubon t.w.v. € 10,-
gratis producten
Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. De mensen die de komende weken deelnemen ontvangen als dank voor hun bijdrage aan het onderzoek een cadeaubon van € 10,-.
privacy
 
 
gratis product Gratis Knorr Groentefeestje Kookboek
gratis producten
Het Knorr Groentefeestje kookboek is samengesteld door bekende foodbloggers en hun fans. In dit digitale boekje vind je meer dan 40 recepten om te variëren en te inspireren.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefnummer Mikro TV Gids + Win HEMA cadeaubon t.w.v € 10,- (40x)
gratis producten
Ontvang een gratis proefnummer van Mikro Gids en maak kans op een HEMA cadeaubon t.w.v € 10,-. In totaal worden er 40 cadeaubonnen verloot onder de aanvragers! Deze Kerst editie bevat voor 2 weken de gids.
privacy
 
 
gratis product Gratis Websitemaker t.w.v. € 90,- + Webhosting t.w.v. € 60,- + E-mailpakket t.w.v. € 20,-
gratis producten
Bij Mijndomein kan je t/m 31 januari gratis het eerste jaar gebruik maken van de Websitemaker t.w.v. € 90,-, hiermee kan je eenvoudig zonder technische kennis eenvoudig een website in elkaar klikken. Het eerste jaar Webhosting t.w.v. € 60,- en E-mailpakket t.w.v. € 20,- is ook gratis. Een eigen domeinnaam heb je al vanaf € 1,-.
privacy
 
 
gratis product Gratis Homeopathiewijzer t.w.v. € 4,95
gratis producten
Deze Homeopathiewijzer bevat een handig alfabetisch overzicht van de belangrijkste kwalen en de daarbij passende planten voor homeopathische zelfzorgoplossingen. Je kan dit gidsje t.w.v. € 4,95 tijdelijk gratis bestellen. Let op: Boven de knop 'verstuur' vragen ze of je lid wilt worden, een lidmaatschap is niet gratis.
privacy
 
 
gratis product Gratis Fiets Graveren in Amsterdam
gratis producten
In Amsterdam kan je op diverse data t/m juni gratis je fiets laten graveren. Door je fiets te laten graveren help je mee fietsdiefstal te voorkomen. Voor fietsendieven is een gegraveerde fiets niet aantrekkelijk en de eigenaar van een gegraveerde fiets is makkelijker terug te vinden.
privacy
 
 
gratis product Maak kans op een Fitbit Charge 3 t.w.v. € 149,-
gratis producten
Laat de windmolen zo hard mogelijk draaien en maak kans op een Fitbit Charge 3 t.w.v. € 149,-.
privacy
 
 
gratis product Gratis Rijbewijsbox met gratis producten t.w.v. € 30,- + Gratis Wegenwacht
gratis producten
Nieuwe inhoud! Ben jij tussen de 18 en 25 jaar en heb je in de afgelopen 12 maanden je Rijbewijs gehaald? Vul het online formulier in en ontvang een gratis Rijbewijsbox (o.a. een AUX-kabel, Telefoonhouder, USB-lader, Parkeerschijf, Blikje Red Bull, RZeemamspons, Katja Snoepjes, Sourcy Vitamin Water, Sweeps Doekjes, Dropreep, Mentos en een jaar lang gratis Wegenwacht Nederland Instap Service). De Rijbewijsbox moet je in de winkel ophalen, op vertoon van je rijbewijs (maximaal 12 maanden oud).
privacy
 
 
gratis product Gratis 3 weken Krant naar keuze t.w.v. € 18,- + Kans op Google Home Mini
gratis producten
Ontvang jouw favoriete krant nu 3 weken gratis en betaal alleen de bezorgkosten (de bezorging stopt automatisch). Je krijgt de krant naar keuze dan 6 dagen per week op papier én digitaal. De bezorging kost slechts € 1,- per week. Daarnaast maak je kans op een Google Home Mini.
privacy
 
 
gratis product Gratis Simkaart Ortel met € 2,- Beltegoed + € 15,- Beltegoed + Gratis Onderling Bellen + Gratis Dubbel Beltegoed
gratis producten
Bestel een gratis Ortel Simkaart met €2 gratis beltegoed en ontvang tot €15 extra bonusbeltegoed. Je belt via het KPN-netwerk en je kan gratis onderling bellen. Verder krijg je altijd dubbel beltegoed en kan je erg goedkoop bellen naar het buitenland. Maximaal 1 kaart per persoon.
privacy
 
 
gratis product Gratis Keukenmagazine + Kans op Samsung 50" TV
gratis producten
In het vernieuwde Keukenkampioen Keuken Magazine vind je heel veel voorbeeldkeukens en tips bij het uitkiezen van een keuken. Vraag het gratis magazine aan en maak kans op een Samsung 50" TV. Je kan ook gebruik maken van de 3D Keuken Ontwerper.
privacy
 
 
gratis product Gratis Tauck Kalender 2019
gratis producten
Gebruik de code 72243699 of 72243677 om een gratis Tauck Kalender te ontvangen. Verder krijg je een aantal brochures over USA & Canada en Europa. Je kan ook alvast een voorbeeld van de kalender bekijken.
privacy
 
 
gratis product Gratis Speurtocht met Presentje bij Intratuin
gratis producten
In januari kunnen kinderen deelnemen aan een geheime speurtocht door Intratuin (afhalen bij de servicebalie). Na inlevering van de antwoorden krijg je een leuk presentje.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefnummer Weet Magazine
gratis producten
Weet Magazine beschrijft de leukste ontdekkingen uit natuur, techniek en wetenschap vanuit een christelijk perspectief. Je kan nu een gratis proefnummer aanvragen.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefnummer Visie Magazine (+ complete televisiegids)
gratis producten
Vraag een gratis een proefnummer van Visie aan. De vele interviews, achtergrondartikelen en overige rubrieken gaan over geloof, media en samenleving. Aangevuld met een complete televisiegids, columns, kinderpagina's, recensies, kijk- en filmtips en interessante lezersaanbiedingen.
privacy
 
 
gratis product Gratis Ella's Kitchen Startpakket
gratis producten
Word lid van Ella's Kitchen Kleine Foodies Club en ontvang gratis het Ella's Kitchen proefpakket, met daarin een Kleine Foodies Club-slabbetje, een boekje waarin Ella's Kitchen experts zich voorstellen en nog meer vrolijk gekleurde spulletjes.
privacy
 
 
Pagina 1 van 12   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende >
    VEELGESTELDE VRAGENSTUUR EEN TIP INCONTACT
    COPYRIGHT © 2000 - 2019 • SITEMAPRSSLINKSPRIVACY & COOKIEBELEIDDISCLAIMER

    rss bestand