logo

Gratis

gratis product Gratis producten met Etos Stappenteller App
gratis producten
Activeer de stappenteller in de Etos app. Je moet hiervoor wel eerst een 'Mijn Etos'-account aanmaken waarbij je een digitale klantenkaart ontvangt. De stappenteller draait op de achtergrond, en telt net wat sneller dan je werkelijke gelopen stappen. Bij een x-aantal mijlpalen krijg je gratis producten van o.a. Andrélon, Dove, Prodent (het kan ook zijn dat iedereen na b.v. een week een mail krijgt voor een gratis product).
privacy
 
 
gratis product Gratis Vakantiebrochures Tenzing Travel
gratis producten
Zin in een vakantie? Vraag gratis brochures aan bij Tenzing Travel (voorheen Kuoni). Deze reisorganisatie is 20 jaar achtereen uitgeroepen tot de beste specialistische reisorganisatie. Je kan kiezen uit: Amerika, Canada & Alaska, Australië, Nieuws-Zeeland & Pacific Islands, Azië & Midden Oosten, Oost-Azië; Cuba, Caribbean & Suriname, Midden- & Zuid-Amerika, Afrika & Mauritius & Seychellen, Campers en Huwelijksreizen.
privacy
 
 
gratis product Gratis Reumafonds Spreekbeurt- / Werkstukpakket
gratis producten
Bij het Reumafonds kan je een gratis spreekbeurtpakket of werkstukpakket aanvragen (allebei voor groep 6, 7 of 8 van de basisschool). Ze bevatten allebei 2 posters en 35 informatieboekjes om uit te delen. Verder kan je diverse brochures downloaden of bestellen per post.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefnummer Naober
gratis producten
Naober is een tijdschrift voor het platteland van Gelderland, Overijssel en Drenthe. In Naober lees je hoe diverse mensen wonen, werken en leven. Ontdekt de verschillen en overeenkomsten tussen boeren, burgers en buitenlui. Ook staan er bruikbare tips voor huis, tuin en erf in.
privacy
 
 
gratis product Gratis Dagboek van Anne Frank lezen
gratis producten
Twee Franse wetenschappers vinden dat het wereldberoemde dagboek van Anne Frank tot het publieke domein behoort. Ze hebben daarom de oorspronkelijke tekst online gezet. Je kan het dagboek lezen in 3 formaten: txt-versie, word-versie en epub-versie voor e-readers.
privacy
 
 
gratis product Gratis Opblaaslippen, Buttons, Posters en Kaarten
gratis producten
Bestel op deze Friese site, Praat Mar Frysk: gratis opblaaslippen, buttons, posters en boomerang-kaarten met stickers.
privacy
 
 
gratis product Gratis Koffersticker & Paspoorthouder
gratis producten
Teken de petitie tegen het aanbieden van olifantenritten. Je ontvangt dan de 'Get off my back!' Koffersticker & Paspoorthouder, hiermee kan jij laten zien dat je olifantvriendelijk op reis gaat.
privacy
 
 
gratis product Gratis pak Naty Bio Luiers maat 1 (2,5 Kg)
gratis producten
Meld je gratis aan als Naty Ambassador, nodig 3 vrienden uit en ontvang een gratis pak Naty bio luiers maat 1 (2,5 Kg). De vrienden die je opgeeeft ontvangen een pakje met monsters van Naty Bio luiers.
privacy
 
 
gratis product Gratis € 175,- Welkomstkorting bij Essent + Actietarief
gratis producten
Energieleverancier Essent heeft nu een hele goede actie: je krijgt namelijk € 175,- Welkomstkorting én je betaalt 1 jaar lang een scherp actietarief voor groene stroom en gas (contract van 1-jaar). Essent regelt ook de overstap/opzegging bij je oude leverancier.
privacy
 
 
gratis product Gratis Smølke Puppy- of Kittenpakket
gratis producten
Haal met de bon een gratis Smølke Puppy- of Kittenpakket af bij een van de deelnemende dierenspeciaalzaken.
privacy
 
 
gratis product Gratis Kliko Sticker
gratis producten
Maak een gratis account aan bij Supporter van Schoon en bestel een gratis Kliko-sticker met de tekst: 'Zo houden wij onze straat schoon'.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefnummer Hippo Revue
gratis producten
Vraag een gratis proefnummer aan van Hippo Revue. Dit magazine is het toonaangevend vakblad voor de Belgische paardensport.
privacy
 
 
gratis product Gratis 2 Roombotercroissants Le Perron
gratis producten
Meld je aan voor de nieuwsbrief van Le Perron en ontvang een bon voor 2 gratis roombotercroissants. Via deze kaart kan je zien of er een verkooppunt bij jou in de buurt zit. Het kan een tijd duren voordat je de waardebon in je mailbox ontvang.
privacy
 
 
gratis product Gratis Tankkaart UnitedConsumers voor korting op brandstof
gratis producten
Met de tankkaart van UnitedConsumers bespaar je tot wel € 2,50 per tankbeurt. Tanken kan bij ruim 600 bemande tankstations in heel Nederland en geldt voor alle brandstoffen. Indien je de kaart niet gebruikt betaal je een bijdrage voor de verzendkosten.
privacy
 
 
gratis product Verrassing bij inleveren 10 lege batterijen
gratis producten
Doe 10 lege batterijen in een zakje samen met een briefje met je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Lever deze in bij de actiestand en ontvang een leuke verrassing. De actiestand staat steeds weer in een ander winkelcentrum. Scroll naar beneden om de locaties te bekijken (dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe locaties).
privacy
 
 
gratis product Gratis LOI Studiegids
gratis producten
Ook bij LOI Leidse Onderwijsinstellingen kan je een studiegids aanvragen. LOI is bekend van de 'Nederland wordt steeds slimmer'-reclames.
privacy
 
 
gratis product Gratis setje Helly Hansen Stickers
gratis producten
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Helly Hansen en ontvang een gratis setje HH Stickers. Het klikken op de 'like'-knop is niet verplicht, deze stap kan je overslaan.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefmonster Biofreeze
gratis producten
Zet in het 'Vraag/opmerking'-veld dat je een sample wilt aanvragen van Biofreeze. Dit is een pijnverlichtende gel voor o.a. pijnlijke spieren en gewrichten, blessures en bij revalidatie/training. Mededeling: Op dit moment werkt het aanvraagformulier niet. Probeer het over een tijdje nog eens.
privacy
 
 
gratis product Gratis Subway Koekje
gratis producten
Als je wel eens bij Subway eet, vraag dan naar de kassabon. Hierop vind je namelijk het restaurant-ID. Vul jouw beoordeling in over Subway om een waardebon te ontvangen voor een gratis Subway koekje.
privacy
 
 
gratis product Gratis set CooperVision Dag- of Maandlezen
gratis producten
Vul je gegevens in en download de coupon voor een gratis set maand- of daglenzen van CooperVision.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefnummer en verjaardagsposter van Eva Magazine
gratis producten
Als je nu het proefnummer van Eva aanvraagt krijgt je daarbij een leuke verjaardagsposter helemaal gratis. Eva is het vrouwenmagazine van de EO.
privacy
 
 
gratis product Gratis artikelen Anti Stierenvechten
gratis producten
Bestel gratis artikelen als euromuntstickers, folders en een poster van het Comité Anti Stierenvechten. De gratis artikelen staan onderaan op de site.
privacy
 
 
gratis product € 3,- Doneren voor Stichting Aap bij inlevering oud mobieltje
gratis producten
Toevallig nog een oud mobieltje waar je niks mee doet? Voor elk mobieltje dat wordt ingeleverd en opgeknapt kan worden, krijgt AAP een vergoeding van 3 euro.
privacy
 
 
gratis product Gratis Boeken lenen en ruilen
gratis producten
Diverse mensen hebben een minibieb aan huis. Zo kan je gratis boeken lenen en lezen of ruilen. Als je boeken over hebt kan je die ook achterlaten zodat anderen ze kunnen lezen (of begin zelf een minibieb). Bekijk de kaart voor een locatie bij jou in de buurt.
privacy
 
 
gratis product Gratis Boerderij-Beleving
gratis producten
De boer en boerin ontvangen je graag op hun eigen boerderij voor een Boerderij-Beleving. Je kan bijvoorbeeld koeien voeren of geitjes aaien, luisteren naar het verhaal van de boer of de boerin. Op sommige boerderijen kan je zelf boter en karnemelk maken of een Boerenkaas van een beschermlaagje voorzien. Natuurlijk proef je zelf de heerlijke Boerenkaas en andere zuivel van de boerderij.
privacy
 
 
Pagina 10 van 13   1  ...  8  9  10  11  12  13  volgende >
    VEELGESTELDE VRAGENSTUUR EEN TIP INCONTACT
    COPYRIGHT © 2000 - 2019 • SITEMAPRSSLINKSPRIVACY & COOKIEBELEIDDISCLAIMER

    rss bestand