Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis 2 Dierentuintickets cadeau bij Tijdschrift naar keuze
Gratis 2 Dierentuintickets cadeau bij Tijdschrift naar keuze

Het zijn dierentuinweken bij Kiosk. Daarom ontvang je de populairste magazines een jaar lang met extra hoge korting thuis én krijg je 2 tickets voor een dierentuin naar keuze cadeau. Je ontvangt de tickets binnen drie weken per post op het bezorgadres dat je invult tijdens het bestellen. Je kan kiezen uit Apenheul, Safaripark Beekse Bergen, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort en ZOO Antwerpen. De tickets zijn geldig op alle kalenderdagen dat de gekozen dierentuin geopend is en kunnen gebruikt worden tot en met 24 augustus 2024.

Apenheul

Kom een dagje apen spotten in de Apenheul in Apeldoorn! In dit groene natuurpark vind je meer dan 35 soorten apen. Ongeveer de helft daarvan loopt los door het park waar jij als bezoeker ook doorheen loopt!

Burgers' Zoo

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in de woestijn! Bij Burgers' Zoo in Arnhem zie je niet alleen dieren, maar juist dieren in hun natuurlijke omgeving.

DierenPark Amersfoort

In dé dierentuin voor kinderen ontdek je de natuur in een bos vol avontuur. Je klimt en klautert onder, boven en tussen de dieren. Glijdt langs de hyena’s en vaart tussen de ringstaartmaki’s.

Safaripark Beekse Bergen

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant! Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.

ZOO Antwerpen

ZOO Antwerpen is het groene hart van de stad, bevolkt door 5.000 dieren die je 365 dagen per jaar kunt bezoeken! Al sinds 1843 is dit een plek waar jong en oud samen genieten van de dieren, de natuur en de historische gebouwen.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: