logo

Geld Terug Acties

gratis product € 15,- Cashback bij Reisverzekering Nationale Nederlanden
geld terug actie
Sluit nu een Reisverzekering af bij Nationale Nederlanden en ontvang € 15,- retour. Kinderen tot vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. Bagage is standaard meeverzekerd.
privacy
 
 
gratis product € 15,- Cashback bij Reisverzekering ABN-AMRO
geld terug actie
Klant van ABN-AMRO? Sluit een Doorlopende Reisverzekering af bij ABN-AMRO en krijg een cashback van € 10 (als Zilver deelnemer) of € 15 (bij Goud). Als je nog geen lid bent van het gratis &Meer Klantprogramma kan jij je hiervoor gratis aanmelden, doe dit uiterlijk 19 augustus. Volgens MoneyView onderscheidt ABN AMRO zich onder andere op een ruime bagage- en annuleringsdekking. De maximale vergoeding voor schade aan bijvoorbeeld een fotocamera, laptop, smartphone of (zonne)bril is hoger dan bij de meeste concurrenten. Ook dekken zij in vergelijking met de rest van de markt meer redenen om met succes een beroep te doen op vergoeding van annuleringskosten.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Vifit Sport Drinkyoghurt 330ml (actieverpakking)
geld terug actie
Probeer gratis Vifit Sport Drinkyoghurt (Aardbei Cranberry 330ml of Perzik Abrikoos 330ml). Koop in de winkel een actieverpakking en bewaar de kassabon. Log in of maak makkelijk een account aan om de actiecode die op de verpakking staat in te voeren. Binnen 14 werkdagen ontvang je het aankoopbedrag op je rekening. De actieverpakkingen zijn te herkennen aan de 'probeer gratis' tekst aan de zijkant van de verpakkingen.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Friesche Vlag Latte Opschuimmelk
geld terug actie
Koop in de winkel Friesche Vlag Latte Opschuimmelk (500ml of 1 liter) en bewaar de kassabon. Log in of maak makkelijk een account aan om de actiecode die op te verpakking staat in te voeren. Binnen 14 werkdagen ontvang je het aankoopbedrag op je rekening.
privacy
 
 
gratis product Niet Goed Geld Terug: DulcoSoft (zakjes of drank)
geld terug actie
Dulcosoft helpt harde stoelgang zachter worden, en helpt verstopping op een zachte wijze verminderen. Niet tevreden? Vraag dan je geld terug, door de vragen te beantwoorden en de kassabon te uploaden. De actie geldt voor een verpakking Dulcosoft poeder voor drinkbare oplossing (t.w.v. max. € 12,55) of Dulcosoft drank (t.w.v. max. € 15,97).
privacy
 
 
gratis product Gratis Optimel product naar keuze
geld terug actie
Optimel is vernieuwd en daarom kan je nu een gratis Optimel product naar keuze uitproberen. De drinkyoghurt is bijvoorbeeld milder, terwijl de kwark met yoghurt juist nog voller en rijker van smaak is geworden.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Optimel
geld terug actie
Doe je mee aan Eurosparen van Campina/Optimel? Bekijk dan jouw persoonlijke geld-terug-actie. Dit kunnen verschillende producten zijn (melk, vla, yoghurt, pudding, etc.).
privacy
 
 
Pagina 1 van 1   1
    VEELGESTELDE VRAGENSTUUR EEN TIP INCONTACT
    COPYRIGHT © 2000 - 2018 • SITEMAPRSSLINKSPRIVACY & COOKIEBELEIDDISCLAIMER

    rss bestand