logo

Geld Terug Acties

gratis product Gratis Verkade Kletskoek t.w.v. € 1,39
geld terug actie
Verkade is opzoek naar 15.000 personen die gratis de nieuwe Verkade Kletskoek willen uitproberen. Er zijn 3 verschillende combinaties: Peer-Kaneel, Gember-Citroen en Honing-Appel. Als je tot de geselecteerde testers behoort, ontvang je binnenkort een e-mail met meer informatie. Mededeling: De actie werkt mogelijk niet via een mobiel of tablet, gebruik in dat geval een laptop of vaste computer.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: 1,5L fles Sprite
geld terug actie
Koop bij de supermarkt een 1,5L Fles Sprite (Sprite, Sprite Komkommer of Sprite Cranberry) en ontvang het aankoopbedrag terug op je rekening (bewaar de kassabon). Deze actie loopt t/m 21 oktober.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Blikje Fïnley (250ml)
geld terug actie
Koop een blikje Fïnley naar keuze (bewaar de kassabon) en ontvang het aankoopbedrag terug op jouw rekening. Verkrijgbaar in de smaken: Pompelmoes-Bloedsinaasappel / Citroen & Vlierbloesem / Mojito / Spritz / Royal. Deze actie loopt t/m 21 oktober.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Campina Magere Yoghurt 1L
geld terug actie
Probeer gratis Campina Magere Yoghurt 1L. Koop in de winkel een actieverpakking en bewaar de kassabon. Log in of maak makkelijk een account aan om de actiecode die op te verpakking staat in te voeren. Binnen 14 werkdagen ontvang je het aankoopbedrag op je rekening. De actieverpakking is te herkennen aan de 'probeer gratis' tekst aan de voorkant van de verpakking.
privacy
 
 
gratis product Niet Goed Geld Terug: DulcoSoft (zakjes of drank)
geld terug actie
Dulcosoft helpt harde stoelgang zachter worden, en helpt verstopping op een zachte wijze verminderen. Niet tevreden? Vraag dan je geld terug, door de vragen te beantwoorden en de kassabon te uploaden. De actie geldt voor een verpakking Dulcosoft poeder voor drinkbare oplossing (t.w.v. max. € 12,55) of Dulcosoft drank (t.w.v. max. € 15,97).
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Optimel
geld terug actie
Doe je mee aan Eurosparen van Campina/Optimel? Bekijk dan jouw persoonlijke geld-terug-actie. Dit kunnen verschillende producten zijn (melk, vla, yoghurt, pudding, etc.).
privacy
 
 
Pagina 1 van 1   1
    VEELGESTELDE VRAGENSTUUR EEN TIP INCONTACT
    COPYRIGHT © 2000 - 2018 • SITEMAPRSSLINKSPRIVACY & COOKIEBELEIDDISCLAIMER

    rss bestand