logo

Geld Terug Acties

gratis product Geld Terug Actie: 1L Chaudfontaine of Chaudfontaine Fusion
geld terug actie
Koop in de supermarkt een 1 Liter fles Chaudfontaine Fusion. Na het insturen van de kassabon krijg je het aankoopbedrag terug op je rekening. Verkrijgbaar in de smaken: Chaudfontaine Niet-bruisend / Chaudfontaine Bruisend / Citroen / Watermeloen & Komkommer / Limoen & Munt /Framboos & Limoen / Pompelmoes & Cranberry. De actieperiode loopt tot en met 17 juni.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Campina Biologische Halfvolle- of Volle Melk
geld terug actie
Probeer gratis Campina Biologische Halfvolle- of Volle Melk van 1 liter. Koop in de winkel een verpakking en bewaar de kassabon. Log in of maak makkelijk een account aan om de actiecode die op te verpakking staat in te voeren. Binnen 14 werkdagen ontvang je het aankoopbedrag op je rekening.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Blikje Fïnley (250ml)
geld terug actie
Koop een blikje Fïnley naar keuze (bewaar de kassabon) en ontvang het aankoopbedrag terug op jouw rekening. Verkrijgbaar in de smaken: Pompelmoes-Bloedsinaasappel / Citroen & Vlierbloesem / Mojito / Spritz / Royal. Deze actie loopt t/m 8 juli.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Fuze Tea naar keuze
geld terug actie
Koop een Fuze Tea (1,5L pak of 400ml fles) naar keuze in de supermarkt en ontvang het aankoopbedrag terug op je rekening (bewaar de kassabon). Verkrijgbaar in de smaken: Green Tea, Sparkling, Peach, Lemon, Green Tea Mango en Peach Hibiscus. Deze actie loopt t/m 31 mei.
privacy
 
 
gratis product Gratis Optimel product naar keuze
geld terug actie
Optimel is vernieuwd en daarom kan je nu een gratis Optimel product naar keuze uitproberen. De drinkyoghurt is bijvoorbeeld milder, terwijl de kwark met yoghurt juist nog voller en rijker van smaak is geworden.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Optimel
geld terug actie
Doe je mee aan Eurosparen van Campina/Optimel? Bekijk dan jouw persoonlijke geld-terug-actie. Dit kunnen verschillende producten zijn (melk, vla, yoghurt, pudding, etc.).
privacy
 
 
gratis product Niet Goed Geld Terug: 2 flessen Listerine (actieverpakking)
geld terug actie
Koop 2 flessen Listerine met het actielabel "Ervaar het verschil in 21 dagen" en ga de 21-dagen challenge aan. Na de 21-dagen challenge is het tandplak afgenomen. Indien je niet tevreden bent kan je (na 21 dagen) het aankoopbedrag terug vragen.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Rubson Schilderskit (3x) (voor België!)
geld terug actie
Koop bij de bouwmarkt Rubson Schilderskit en ontvang het aankoopbedrag terug op je rekening (je moet een duidelijke foto van de complete kassabon uploaden). Inzenden kan tot en met 31 juli. Maximaal 3 producten per persoon, gezin, adres en/of IBAN nummer. Mededeling: Mogelijk mogen Nederlanders alleen meedoen als ze het product in Belgiƫ hebben gekocht. Wij hebben nog geen reactie van Rubson mogen ontvangen.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: 6-pack Amstel 0.0% en Radler Fris 0.0%
geld terug actie
Amstel heeft 2 geld terug acties lopen: 6-pack Amstel 0.0% blik of fles en 6-pack Amstel Radler Fris 0.0% blik of fles. Let op dat je een vernieuwde verpakking koopt, zoals te zien op foto bij de actiepagina. Maximaal 1 deelname per variant. Er is een beperkt aantal uit te betalen cashbacks beschikbaar (deze actie kan dus eerder stoppen dan 30 juni).
privacy
 
 
Pagina 1 van 1   1
    VEELGESTELDE VRAGENSTUUR EEN TIP INCONTACT
    COPYRIGHT © 2000 - 2018 • SITEMAPRSSLINKSPRIVACYDISCLAIMER

    rss bestand