logo

Gratis

gratis product Gratis het officiële Schokland Vijfje
gratis producten
Ruil € 5,- om voor het Schokland Vijfje (wettig betaalmiddel). Geslagen in opdracht van het Ministerie van Financiën. Het voormalig eiland Schokland in de Zuiderzee staat symbool voor onze eeuwige strijd tegen het water. De extra vragen tijdens het bestellen kan je beantwoorden met: 'NEE, BEDANKT'. De verzending is gratis.
privacy
 
 
gratis product Gratis Stalen PVC-vloer
gratis producten
Bestel gratis maximaal 6 stalen bij Handyfloor. Ze hebben de grootste en mooiste collectie pvc-vloeren van Europa ingedeeld in 5 woonstijlen: Rustic Living, Pure Scandinavian, Warm Classics, Industrial Loft en Black Elegance. Bekijk de stijlen en bestel gratis stalen van jouw favoriete vloeren.
privacy
 
 
gratis product Gratis Simkaart Ortel met € 2,- Beltegoed + € 15,- Beltegoed + Gratis Onderling Bellen + Gratis Dubbel Beltegoed
gratis producten
Zomeractie: Bestel een gratis Ortel Simkaart met €2 gratis beltegoed en ontvang tot €15 extra bonusbeltegoed. Je belt via het KPN-netwerk en je kan gratis onderling bellen. Verder krijg je altijd dubbel beltegoed en kan je erg goedkoop bellen naar het buitenland. Maximaal 1 kaart per persoon. Ben je al klant bij Ortel? Je krijgt t/m 20 augustus eenmalig 1GB data cadeau bij een online opwaardering boven de €10.
privacy
 
 
gratis product Gratis samplepakket Remia's Legendary Real Tasty Mayonaises
gratis producten
Vraag een gratis samplepakket aan van Remia's Legendary Real Tasty Mayonaises. Dit zijn de smaken die je krijgt: Garlic-Sriracha, Rosemary-Seasalt, Black Truffle. Update: De samples zijn voor de 3e keer op. Mogelijk is er binnenkort weer nieuwe voorraad.
privacy
 
 
gratis product Gratis Koffie Morning Pakket (om Stichting Opkikker te steunen)
gratis producten
Organiseer zelf een Koffie Morning voor het goede doel (thuis, op de vereniging, in het buurthuis of op het werk) en vraag hiervoor een gratis inspiratie Koffie Morning pakket aan (inhoud). Hierin zit onder een donatiebox waarmee je tijdens de Koffie Morning om een vrijwillige bijdrage kan vragen voor Stichting Opkikker. Zij organiseren Opkikkerdagen voor gezinnen met een ziek kind, waarin ze door middel van heel veel activiteiten de zorgen van ieder gezinslid volledig naar de achtergrond laten verdwijnen.
privacy
 
 
gratis product Gratis optreden Di-rect in Den Haag
gratis producten
Zaterdag 18 augstus kan je gratis naar een optreden van de Haagse rockband Di-rect. Ze spelen dan van 17:30 tot 18:00 op de tweede etage in de Bijenkorf Den Haag.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefverpakking Nikwax Waterproofing Wax
gratis producten
Waterproofing Wax for Leather is een impregnatie middel voor alle gladleren en ademende (wandel)schoenen. Beantwoord 5 vragen en ontvang een gratis proefverpakking van 15ml. Je mag zo vaak meedoen als je wilt (hoewel je slechts 1x per 2 maanden een gratis product kan winnen).
privacy
 
 
gratis product Gratis kaarten DAC GT Masters Circuit Zandvoort
gratis producten
Tijdens het ADAC GT Masters-weekend op 17/18/19 augustus zijn er de volgende races: ADAC GT Masters, ADAC TCR, Clio Cup Central Europe en de Porsche Carrera Cup Deutschland. De gratis toegangskaarten geven toegang tot het duinterrein aan de buitenring van Circuit Zandvoort. Voor de andere zones heb je wel een betaald ticket nodig. Klik op 'Gratis tickets'.
privacy
 
 
gratis product Gratis Mooi Gelderland Magazine
gratis producten
Bij het Geldersch Landschap & Kasteelen kan je gratis een nummer aanvragen van het magazine Mooi Gelderland. Dit magazine staat boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.
privacy
 
 
gratis product Gratis 'Veel Liefs' kaart sturen naar Aard + Gratis set 5 Wenskaarten
gratis producten
Het Oranje Fonds steunt projecten die ouderen uit de eenzaamheid halen en houden. In Veel Liefs wordt de kijker opgeroepen een eenzame oudere een hart onder de riem te steken door diegene een kaartje te sturen. Kies een van de zes kaarten die je gratis naar Aard kunt sturen. Na deelname kan je zelf een set van 5 wenskaarten aanvragen. Bijvoorbeeld voor iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken of iemand die altijd klaar staat om een ander te helpen.
privacy
 
 
gratis product Gratis Keukenontwerp van jouw Droomkeuken
gratis producten
Klik op 'ik wil een ontwerp' en ontvang vrijblijvend het ontwerp van jouw droomkeuken. Na het invullen van de gegevens gaan de keukencoaches meteen aan de slag en maken een professioneel ontwerp.
privacy
 
 
gratis product Gratis Evenement: Vuurwerkfestival Scheveningen 2018
gratis producten
Ook dit jaar is er een zomereditie van het Vuurwerkfestival Scheveningen. Elke avond geven twee verschillende landen een vuurwerkshow van ongeveer een kwartier. Verder zijn er allerlei gratis activiteiten en optredens op De Pier, De Boulevard en het Kurhausplein. Het Vuurwerkfestival vindt dit jaar plaats op 10&11 augustus en op 17&18 augustus.
privacy
 
 
gratis product Gratis Zwemmen + Zwemadvies
gratis producten
Op de website van Zwemwater kan je zien waar bij jou in de buurt je veilig kunt zwemmen en of het water schoon is. Ook kan je als je een zwemlocatie op de kaart aanklikt, zien waar je onbetaald, dus gratis kunt zwemmen.
privacy
 
 
gratis product Gratis Rondleiding Stichting AAP + Apeneilanden bezoeken
gratis producten
Elke vrijdag, zaterdag en zondag verzorgt AAP gratis rondleidingen van 13:30 tot 15:30. De minimum leeftijd is 12 jaar. Je kan voor maximaal 2 personen tegelijk reserveren. Het is ook mogelijk om de Apeneilanden bezoeken, dit kan dagelijks van 09:30 tot 16:00.
privacy
 
 
gratis product Gratis Rompertje van Biologisch Katoen
gratis producten
Dit jaar een kindje gekregen? Meld je dan aan bij Zeeman voor een gratis rompertje van biologisch katoen (singlet of mouwloos, kleur en maar naar keuze). Je moet wel een geboortekaartje of een kopie van je aangifte als bewijs laten zien. Deze actie is voor alle baby's die in 2018 geboren zijn (of nog geboren worden t/m 31 december).
privacy
 
 
gratis product Gratis Fiets voor HBO/WO Student
gratis producten
Ben je een HBO/WO student in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag en fiets je gemiddeld minimaal 5 kilometer per dag? Dan kan jij je aanmelden voor Student-Bike. Je krijgt dan een gratis sponsor-fiets, inclusief smartlock en je eigen on-demand reparatie-service.
privacy
 
 
gratis product Gratis Klassieke Zaken Magazine t.w.v. € 3,25
gratis producten
Het Klassieke Zaken Magazine, een tijdschrift voor liefhebbers van klassieke muziek, is gratis verkrijgbaar bij 50 aangesloten Klassieke Zaken Specialisten.
privacy
 
 
gratis product Gratis MacCoin bij Big Mac Menu
gratis producten
De BigMac bestaat 50 jaar en daarom krijg je zolang de voorraad strekt bij aankoop van een Big Mac Menu een MacCoin. Deze munt heeft in meer dan 50 landen bij deelnemende restaurants exact dezelfde waarde: één Big Mac. Er zijn 5 verschillende munten. In Nederland zijn er 49.000 Big Mac Coins beschikbaar.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefpakket TENA Lady
gratis producten
Vraag een gratis proefpakket aan van de nieuwe TENA Lady aan. Door de vraag te beantwoorden ontdek je de producten die het meest geschikt voor jou zijn (er zijn 5 verschillende varianten).
privacy
 
 
gratis product Gratis SPAR City Ontbijt Box t.w.v. € 17,50
gratis producten
Ontvang gratis de SPAR City Ontbijt Box. Meld je aan door de SPAR City App te downloaden en kies in het menu van de app voor 'SPAR city box'. Je ontvangt dan een e-mail in je mailbox waarmee je de box van 1 t/m 7 oktober kan ophalen bij de speciale SPAR City vestigingen: Alkmaar/Amersfoort/Amsterdam (5x)/Arnhem (2x)/Assen/Breda (2x)/Den Haag (3x)/Eindhoven/Enschede (2x)/Gorinchem/Gouda/Leeuwarden/Maastricht/Nijmegen/Rotterdam (4x)/Schiedam/Utrecht/Zutphen/Zwolle. Er zijn 10.000 boxen beschikbaar.
privacy
 
 
gratis product Gratis 1, 2, of 3 Lotto Loten (+ kans op jackpot van 3,9 miljoen!)
gratis producten
Draai aan het rad en zie direct hoeveel gratis Lotto loten t.w.v. € 2,- jij ontvangt. Meespelen is gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Je kan zelf de cijfers uitkiezen. Je maakt dan kans op veel prijzen en een jackpot van 3,9 miljoen! Bij de vorige trekking waren er 200.000+ gewonnen prijzen!
privacy
 
 
gratis product Gratis Hema Cadeaukaart t.w.v. € 15,-
gratis producten
Speel de eerste maand gratis mee met de Postcode Loterij én ontvang een Hema Cadeaukaart t.w.v. € 15,-. Van juli t/m december wordt er 180 Miljoen aan prijzen & cadeaus uitgedeeld. Elke zondag wint een hele postcode € 25.000,- per lot + BMW en elke werkdag wint een hele postcode € 1.000,- per lot. Je speelt mee zolang je zelf wilt
privacy
 
 
gratis product Gratis proefnummer Visie Magazine (+ complete televisiegids)
gratis producten
Vraag een gratis een proefnummer van Visie aan. De vele interviews, achtergrondartikelen en overige rubrieken gaan over geloof, media en samenleving. Aangevuld met een complete televisiegids, columns, kinderpagina's, recensies, kijk- en filmtips en interessante lezersaanbiedingen.
privacy
 
 
gratis product Gratis Whiskas Kittenpakket
gratis producten
Vraag gratis het Whiskas Kittenpakket aan. Hierin zit een maaltijdzakje, snoepjes, een aantal kortingsbonnen en handige informatie.
privacy
 
 
gratis product Gratis nummer Radar+ Magazine (o.a. snel 5 kilo afvallen)
gratis producten
Vergelijk vrijblijvend 23 energieaanbieders van Nederland met elkaar en ontvang sowieso een gratis e-nummer van Radar+. In dit nummer o.a. Snel verantwoord 5 kilo afvallen zonder jojo-effect, Vakantie met pubers, Hoe duurzaam ben je?
privacy
 
 
Pagina 1 van 15   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende >
    VEELGESTELDE VRAGENSTUUR EEN TIP INCONTACT
    COPYRIGHT © 2000 - 2018 • SITEMAPRSSLINKSPRIVACY & COOKIEBELEIDDISCLAIMER

    rss bestand