Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Vitakraft presentje bij Vitakraft On the Move (Geocaching)

Gratis Vitakraft presentje bij Vitakraft On the Move (Geocaching)

Gratis Vitakraft presentje bij Vitakraft On the Move (Geocaching)

Vitakraft On the Move - Vind de gouden voerbak

Ga nu op zoek naar de gouden voerbak en win 3 maanden voeding en snacks voor jouw huisdier. Deze prijs is 20x te winnen. Van de 20 voerbak-vinders maken 5 vinders kans op een VIP-behandeling op Vitakraft Pets’ Experience zaterdag 2 oktober 2021.

Hoe? 
1. Download de Geocaching app
2. Bekijk de deelnemende Geocache punten op www.vitakraft.nl/onthemove
3. Vind de cache en kijk of de gouden voerbak erin zit

Heb je de gouden voerbak gevonden? Neem dan gauw contact met Vitakraft op! Geen gouden voerbak gevonden, kijk dan snel wat er in de gouden envelop zit... Je hebt altijd prijs! Het Vitakraft presentje of de kortingsbon kan alleen worden ingeleverd in een deelnemende dierenspeciaalzaak. Klik hier voor de deelnemende dierenspeciaalzaken. Voor de Vitakraft presentjes geldt op=op.

Extra Fotowedstrijd

De maker van de mooiste foto, gemaakt tijdens het “Vitakraft On the Move – Vind de gouden voerbak” avontuur, wint 5 entree tickets voor de Efteling t.w.v. € 225,-. De mooiste foto wordt gekozen door het Marketing Team van Vitakraft. De prijswinnaar krijgt uiterlijk 15 september 2021 bericht.

Actievoorwaarden

De campagne start op 23 augustus 2021 en eindigt wanneer alle enveloppen en voerbakken gevonden zijn of  uiterlijk op 31 december 2021. Alle regels van Geocaching dienen in acht te worden genomen. Lees hier alle actievoorwaarden.

Afgelopen

Advertentie: