Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Geld Terug Actie: Gratis Always Discreet
Geld Terug Actie: Gratis Always Discreet

Probeer nu gratis Always Discreet (verband, inlegkruisjes of broekjes). Download de Tikkie app, en bekijk onder ‘Acties’ deze actie. Koop een product bij Kruidvat. Scan de kassabon met de Tikkie app. De terugbetaling zal binnen 5 seconden gedaan worden.

Zodra de maximaal te vergeven actiekortingen van 15.000 is bereikt, zal de actie stopgezet worden. Indien dit het geval is zal dit gemeld worden in de Tikkie app. Dit zijn de actievoorwaarden

Twee actieperiodes
Deze actie vindt plaats van 11 september tot en met 24 september in alle fysieke winkels. De actie loopt daarna door maar dan uitsluitend bij de winkels Etos van 25 september tot en met 8 oktober. Deelname voor aankopen bij Etos kan via het scannen van de QR in de winkel OF met de QR en de Tikkie Deals pagina.

Let op: Online aankopen zijn uitgesloten van deze actie! Controleer altijd voor aankoop of de actie nog beschikbaar is.

Mijn kassabon werkt niet?

Het gebeurt soms dat de scanner de kassabon niet goed of niet volledig kan lezen. Om het probleem op te lossen, kan je deze tips proberen. Vaak lukt het scannen van de kassabon dan wel. Is het probleem dan nog niet opgelost? Gebruik dan het formulier/knop onderaan de pagina waar de tips staan.  Je kan ook contact opnemen met Tikkie via Whatsapp.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: