Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Geld Terug Actie: Little Steps Opvolgmelk t.w.v € 13,49
Geld Terug Actie: Little Steps Opvolgmelk t.w.v € 13,49

Probeer gratis 1 blik Nestlé Little Steps 2 Opvolgmelk (6+ maanden) of 1 blik Nestlé Little Steps 3 Opvolgmelk (12+ maanden). Na het insturen van een foto van jouw kassabon ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening.

Deze opvolgmelk speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 6 maanden en bevat het goede voedingsstoffen voor deze fase. Is je kindje 12 maanden of ouder? Dan kan je overstappen op een van de LITTLE STEPS Dreumes- en Peutermelken (geld terug actie). Deze bevat minder vet en minder zout dan volle melk. Verkrijgbaar in 4 varianten, waarvan een 100% plantaardige drink: LITTLE STEPS Plantygrow (1-3 jaar). 

Deze actie loopt t/m 31 december. Het betreft een actie met een beperkt aantal cashbacks. Controleer altijd voor aankoop de actiewebsite of de actie nog actief is. Dit zijn de actievoorwaarden.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: