Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis 1 maand meespelen Vriendenloterij + Kans op Droomreis t.w.v. € 10.000
Gratis 1 maand meespelen Vriendenloterij + Kans op Droomreis t.w.v. € 10.000

Vriendenloterij Gratis Meespelen

Speel 1 maand gratis mee met de VriendenLoterij. Je maakt kans op prijzen tot wel € 1 MILJOEN. Ook maak je kans op een Droomreis t.w.v. € 10.000,-. Je speelt dan met de eerstvolgende trekking helemaal GRATIS mee. Je speelt mee zolang je zelf wilt. Speel bewust 18+.

Als je al meespeelt kan je ook aan deze actie deelnemen. Je gaat dan extra meespelen. Je krijgt dan ook een extra VIP-kaart.

Gratis VIP-kaart

Ook ontvang je gratis een persoonlijke VIP-KAART. Met deze voordeelkaart kan je, zolang je meespeelt, gratis naar ruim 145 topmusea in Nederland (zoals het Rijksmuseum, het Mauritshuis en het Nederlands Openluchtmuseum) en geniet je met hoge korting tot wel 50% van de leukste dagjes uit: musicals, dierenparken, films en vele andere leuke uitjes!

Met jouw deelname steun je niet alleen organisaties die zich inzetten voor het welzijn van mensen, maar ook organisaties die waken over onze rijke cultuur. Denk aan musea, de monumenten bij jou in de buurt of het theater waar je graag komt. Minimaal 40% van jouw inleg gaat direct naar deze culturele organisaties.

Linktip: Bekijk ook de overige acties van de VriendenLoterij (en andere loterijen).

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding: