Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis 2e kaartje voor de allerleukste uitjes
Gratis 2e kaartje voor de allerleukste uitjes

Spaar bij Albert Heijn voor je 2e kaartje gratis. Sparen kan met plakstickers en een spaarkaart in de winkel of digitaal via de AH app. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je 1 AH Uitjeszegel. Bij 4 uitjeszegels heb je al een volle spaarkaart. Sparen kan t/m 20 augustus 2023 en er is keus uit meer dan 300 verschillende uitjes. Volle spaarkaarten kan je t/m 7 januari 2024 inleveren.

Gratis 2e kaartje voor pretparken, dierentuinen, avondjes uit, musea uitjes, actieve uitjes, eten en drinken, workshops, wellness en overige uitjes.

Je kan digitale uitjes spaarzegels ook aan iemand anders geven. Degene die graag spaarzegels van jou zou willen, stuurt jou dan een verzoek om zegels te delen. Dit kan bijvoorbeeld via whatsapp. Je ontvangt dan een verzoek met een link die doorstuurt naar de AH app. Via deze link kan je het aantal zegels dat jij wilt weggeven kiezen door de + of – toets.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: