Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis 2e Bioscoopkaartje t.w.v. € 12,50 of 2e Pathé Thuis Voucher t.w.v. € 11,99
Gratis 2e Bioscoopkaartje t.w.v. € 12,50 of 2e Pathé Thuis Voucher t.w.v. € 11,99

Spaar bij Albert Heijn nu voor je gratis 2e bioscoopkaartje. Bij iedere € 5 ontvang je één bioscoopzegel en bij 4 bioscoopzegels is de spaarkaart vol. Een volle spaarkaart kan je inleveren voor een gratis 2e bioscoopkaartje, Pathé Thuis voucher, popcorn, nacho’s of drankje. Bijvoorbeeld bij 3 volle spaarkaarten kan je kiezen voor 2e bioscoopkaartje + 2e gratis snack + 2e gratis drankjes.

Sparen kan van 4 t/m 17 september en spaarkaarten inleveren kan t/m 21 januari 2024. De voucher is geldig op alle dagen t/m 31 augustus 2024. Voor 3D, IMAX (3D), Dolby Cinema (3D), Dolby Atmos (3D), 4DX (3D) en ScreenX-voorstellingen geldt een toeslag. Deze toeslag betaal je bij Pathé tijdens het verzilveren van de vouchers.

Pathé Thuis voucher voor 2 films

Liever een filmje op je eigen bank? Dat kan! Lever je volle spaartkaart in voor een 2e gratis Pathé Thuis voucher voor 2 HD films. De Pathé Thuis Cadeaukaart geeft recht op 2 huurfilm van maximaal € 5,99 per stuk in HD kwaliteit, niet van toepassing op koopfilms en premium films. Om de voucher in te wisselen heb je een gratis Pathé Thuis account nodig.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: