Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis 3x Longwijzer Magazine
Gratis 3x Longwijzer Magazine

Ontvang het komende half jaar 3x gratis het Longwijzer magazine van het Longfonds. Met ervaringen van anderen, tips over omgaan met je ziekte en ontwikkelingen in onderzoek.

In elk nummer komt belangrijk, bijzonder of opvallend wetenschappelijk onderzoek aan bod, in heldere taal uitgelegd. Als er medische nieuwtjes zijn op het gebied van longziekten, staan deze in het magazine. Verder lees je praktische informatie, waar je meteen iets mee kunt. Denk aan een artikel over longmedicijnen of tips voor op vakantie. Het Longfonds besteedt veel geld aan onderzoek naar betere behandeling van longziekten, ook dat ziet je terug in het magazine.

Longfonds wil dat iedereen op een gezonde manier kan leven in gezonde lucht en longziekten de wereld uit. Want niemand mag ziek worden of overlijden van de lucht die hij inademt.

Ook in actie komen voor gezonde longen? Kijk hier wat jij kan doen voor Het Longfonds.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: