Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis 5 films voor KPN klanten
Gratis 5 films voor KPN klanten

Bij KPN kan je in februari gratis 5 films kijken via jouw KPN TV-ontvanger. Ga naar het tv-menu, daarna naar Films, ga naar ‘Kadootje voor jou' en kies jouw film. Als je KPN TV+ hebt ga je naar naar Films en kies voor ‘Kadootje voor jou’ onder ‘Films per pakket’. De films zijn ook online met de app te kijken.

Het gaat om deze films:

 • Voor Elkaar Gemaakt In deze Nederlandse romcom wordt de vrijgezelle en zorgeloze Felix opeens onvruchtbaar door een bizar ongeluk. Dan ondekt hij dat een bekende tv-presentatrice zwanger is door zijn eerdere donatie aan de spermabank. Felix zet alles op alles om vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben.
   
 • Love’s Second Chance Styliste Rose woont in New York. Als ze de vintage kledingwinkel van haar oma erft, gaat ze terug naar haar geboortestadje om te zien wat ze met de winkel zal doen. Maar net als ze op het punt staat de winkel voorgoed te sluiten, duikt haar oude schoolliefde op. Hij vindt dat ze de winkel moet aanhouden en stelt voor om mensen te helpen die zich geen nieuwe kleren kunnen veroorloven. Een 2e kans voor kleding, maar ook voor de liefde?
   
 • Max Het 6-jarige meisje Max woont bij haar vader Tony, een kleine crimineel met een groot hart. Met Kerst stelt Max haar vader voor aan Rose, een prostituee die ze op straat is tegengekomen en lief voor haar is. Ondanks de nogal complexe situatie besluit Tony toch dit 'kado' niet zomaar af te wijzen en laat hij Rose een tijdje bij hen intrekken.
   
 • Draft Day In dit sportdrama spelt Kevin Costner de manager van een NFL-team. Hij probeert een veelbelovende speler te vergaren die zijn huidige team mogelijk van de ondergang kan redden. Maar hij is niet de enige die dit talent op het oog heeft… Op Draft Day moet hij besluiten welke spelers van zijn huidige team hij wil opofferen en of deze speler de prijs uiteindelijk wel waard is.
   
 • The Outpost Het oorlogsdrama The Outpost vertelt het waargebeurde verhaal van 53 Amerikaanse soldaten die tegen 400 vijandige opstandelingen hebben gestreden. Deze 'Slag bij Kamdesh' groeide uit tot het bloederigste tafereel waar Amerika in Afghanistan bij betrokken raakte.

Nog geen klant bij KPN? Dan is misschien deze aanbieding iets voor jou: Korting of Cadeau bij Internet & TV van KPN

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: