Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis 5 films voor KPN klanten
Gratis 5 films voor KPN klanten

Bij KPN kan je in februari gratis 5 films kijken via jouw KPN TV-ontvanger. Ga naar het tv-menu, daarna naar Films, ga naar ‘Kadootje voor jou' en kies jouw film. Als je KPN TV+ hebt ga je naar naar Films en kies voor ‘Kadootje voor jou’ onder ‘Films per pakket’. De films zijn ook online met de app te kijken.

Het gaat om deze films:

 • C’Mon C’Mon 
  In deze mooie zwart-wit film moet radiomaker en journalist Johnny, gespeeld door Joaquin Phoenix, onverwachts een paar weken voor zijn neefje zorgen. Hij neemt hem mee op een roadtrip van Los Angeles naar New York en langzaam ontstaat er een diepe band tussen de 2.
 • La Vie en Rose 
  Actrice Marion Cotillard won een Oscar voor haar vertolking van de beroemde Franse zangeres Edith Piaf in dit biografische drama. Piaf werd door haar oma opgevoed in een bordeel en ontdekt toen ze, op haar 19e, op straat zong. Ze leefde groots en brak zelfs door in New York, maar kende ook een hoop ellende in haar leven.
 • Le Jeu 
  Het concept van deze film blijkt zeer universeel. Van oorsprong een Italiaanse film waarvan in meerdere landen een remake is gemaakt (ook in Nederland: Alles op Tafel met onder andere Linda de Mol), is Le Jeu de Franse versie. Het idee: tijdens een diner legt iedereen in een vriendengroep hun telefoon op tafel en alles wat binnenkomt, wordt met de hele groep gedeeld. Met alle gevolgen van dien…
 • Singel 39
  Mo (Lies Visschedijk) is hartchirurg en haar hele leven draait om haar carrière. Als Max (Waldemar Torenstraat) haar nieuwe buurman wordt, ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen de 2. Max valt op mannen, maar wil dolgraag kinderen. Door hem realiseert Mo zich dat er meer in het leven is dan werken.
 • The Best Offer 
  In The Best Offer zien we onze eigen Sylvia Hoeks naast Geoffrey Rush. Hij speelt een gerespecteerd kunstexpert die de kunstcollectie van een jonge vrouw moet veilen. Hij raakt volledig in de ban van de mysterieuze vrou

Nog geen klant bij KPN? Dan is misschien deze aanbieding iets voor jou: Korting of Cadeau bij Internet & TV van KPN

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: