Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis 7 dagen CANAL+ Streamingdienst
Gratis 7 dagen CANAL+ Streamingdienst

Probeer de nieuwe CANAL+ streamingdienst 7 dagen gratis. CANAL+ is dé streamingdienst voor meeslepende films en must-see series. Wereldwijd is CANAL+ actief in meer dan 50 landen en heeft meer dan 25 miljoen abonnees.

Tip: Zeg je voor de laatste dag van je proefperiode op, dan stopt het abonnement aan het einde van je gratis proefperiode van 7 dagen en betaal je niets.

Hoe werken de gratis 7 dagen?

Als nieuwe abonnee krijg je de eerste 7 dagen lang gratis toegang. Dit proefabonnement zetten ze na afloop van 7 dagen automatisch om in een maandabonnement. Zeg je voor de laatste dag van je proefperiode op, dan stopt het abonnement aan het einde van je gratis proefperiode van 7 dagen en betaal je niets. Na de gratis 7 dagen betaal je automatisch via de door jou opgegeven betaalmethode en machtiging die je aan CANAL+ hebt afgegeven. Een maandabonnement is maandelijks opzegbaar.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: