Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis activiteiten Weekend van de Wetenschap 2023

Gratis activiteiten Weekend van de Wetenschap 2023

Gratis activiteiten Weekend van de Wetenschap 2023

Tijdens het Weekend van de Wetenschap op 7 en 8 oktober vind je door heel Nederland leuke activiteiten op het gebied van wetenschap en technologie. De meeste activiteiten zijn gratis, maar er zijn er ook een aantal waarvoor je moet betalen. Bij sommige activiteiten moet je jezelf van tevoren aanmelden. Tip: Doe dit zo snel mogelijk, vol=vol.

Hotspots

Er zijn dit jaar ook diverse hotspot-locaties. Op deze plekken vind je meerdere organisaties op loopafstand van elkaar die een activiteit organiseren.

Voor iedereen van 8 tot 88 jaar

Weekend van de Wetenschap is (bijna) geschikt voor alle leeftijden. Misschien iets minder geschikt voor de allerkleinsten, maar vanaf ongeveer 8 jaar kun je volop zelf ontdekken wat de wonderbaarlijke wereld van wetenschap en techniek allemaal te bieden heeft. Tijdens Weekend van de Wetenschap krijg je een unieke blik achter de schermen bij organisaties en mag je op plekken komen die normaal niet zichtbaar zijn voor publiek. Ontmoeten echte wetenschappers. Zie restaurateurs aan het werk in een museum. En doe proeven in laboratoria. 

Afgelopen

Advertentie: