Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Adventskalender Mercy Ships Ziekenhuisschepen

Gratis Adventskalender Mercy Ships Ziekenhuisschepen

Gratis Adventskalender Mercy Ships Ziekenhuisschepen

Tel samen met het goede doel Mercy Ships af tot Kerst: het feest van Hoop. Van 1 tot en met 24 december ontvang je dagelijks een dosis inspiratie, bezinning of ontspanning. Ook maakt je kans op leuke prijzen. 

De Mercy Ships Adventskalender bestaat uit een online deel en een fysieke adventskalender. Schrijf je in en  ontvang de kalender eind november thuisgestuurd. Aanvragen kan tot uiterlijk 26 november, zolang de voorraad strekt. Daarbij heb je de mogelijkheid van een vrijwillige bijdrage voor een vergoeding van de kosten. Dit wordt erg gewaardeerd!

Mercy Ships

Mercy Ships begon met een droom: ziekenhuisschepen bemand met vrijwilligers die de armste landen van de wereld helpen door medische zorg te bieden. Gods liefde op een praktische manier aan de allerarmsten laten zien. Door de jaren heen heeft Mercy Ships met een handvol schepen meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten. En elke dag, met elke operatie, elke patiënt, brengen we die droom in vervulling.

Afgelopen

Advertentie: