Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis ASN BioBrigade Zadenmix + Online Audioboek

Gratis ASN BioBrigade Zadenmix + Online Audioboek

Gratis ASN BioBrigade Zadenmix + Online Audioboek

Om het groen om ons heen nog groener te maken heeft ASN Bank het 'Detox je tuin, straat of balkon'-programma in het leven geroepen. Doe mee aan de detox en krijg gratis de ASN BioBrigade Zadenmix. Uit deze inheemse zaden komt een kleurige, fleurige bundel bloemen waar de BioBrigade dol op is. De BioBrigade is een team van biologische superheldjes, die in de natuur aanwezig zijn, denk aan lieveheersbeestjes, vlinders en hommels. Ongeveer 2 weken na aanmelding ontvang je de zaden en ook krijg je daarna nog 3 keer een mail.

Gratis Audioboek BioBrigade

In dit leuke voorlees-/audioboek maak je kennis met de volledige BioBrigade. Met Buzz Nectar bijvoorbeeld die ervoor zorgt dat alles groeit en bloeit. Maar ook het veranderlijke type Meta Morphia, die ooit onopvallend door het leven ging en nu een niet-te-missen verschijning is. Je leert ze allemaal kennen en hoort en ziet wat hun superkrachten zijn.

Het beste moment om te zaaien

Het beste is om de zaden binnen een week na ontvangst te zaaien. Dat kan in principe het hele jaar door; behalve bij regenval of hele hoge temperaturen. Daarom is de periode waarin het voorjaar verandert in de zomer een perfect moment om de zaadjes in de grond te stoppen. Mocht dat nou niet lukken dan raden ze aan te wachten tot eind augustus of september. Wanneer de temperatuur weer is gezakt. Bewaar tot die tijd de zadenmix donker en droog. De zadenmix is goed voor zo’n vijf vierkante meter grond.

Afgelopen

Advertentie: