Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Boekenweek van Jongeren geschenk: 3PAK

Gratis Boekenweek van Jongeren geschenk: 3PAK

Gratis Boekenweek van Jongeren geschenk: 3PAK

De Boekenweek van Jongeren inspireert jongeren met verhalen en boeken die écht bij ze passen, op plekken waar jongeren zelf te vinden zijn. Het motto is dan ook: dit wil jij lezen! Bij een Boekenweek hoort ook een geschenk: 3PAK. Boekhandels, bibliotheken en scholen geven deze verhalenbundel gratis aan jongeren van 15 t/m 18 jaar. Daarnaast wordt 3PAK ook op scholen cadeau gedaan Ook is 3PAK als e-book gratis te lenen bij de Jeugdbibliotheek en is het luisterboek beschikbaar.

3PAK is een gratis geschenkbundel met drie korte verhalen van verschillende topauteurs. Dit zijn de verhalen van 3PAK 2023.

  • In het verhaal van Philip Huff onthult Antoon in een opstel Nederlands zijn handeltje in sneakers. Zijn ouders zijn kwaad. Maar is het zo erg om veel geld te willen verdienen?
  • Marie Lotte en Nydia zullen jou eens even vertellen hoe jij je leven moet leiden, want zij zijn volwassen. Grapje. Volwassenen weten niks. Doe lekker waar je zelf zin in hebt.
  • Het verhaal van Rima Orie speelt zich af in de wereld van de populaire game Assassin’s Creed: Mirage. In het middeleeuwse Bagdad werkt Avani samen met de Orde om een belangrijke geheime formule te ontcijferen. Maar de vijand is ook geïnteresseerd in deze informatie…
Afgelopen

Advertentie: