Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Bomen en Struiken voor heggen, hagen of bosjes
Gratis Bomen en Struiken voor heggen, hagen of bosjes

Meerbomennu wil ook dit jaar minimaal 1 miljoen bomen planten. Dit doen ze omdat zij geloven dat bomen planten dé oplossing is om klimaatverandering tegen te houden, de biodiversiteit te herstellen en een handelingsperspectief te bieden. Meld je aan als plantlocatie (voor heggen, hagen of bosjes) of als vrijwilliger bij een plant- of oogstlocatie.

Je kan aangeven hoeveel bomen je ongeveer wilt ontvangen. Op basis van deze wensen komt er een advies uit welke bomen goed op uw terrein zouden passen. Dit is echter geen garantie dat je al deze bomen krijgt. Ze zijn afhankelijk van wat er in het bos te oogsten is, en of deze zaailingen daadwerkelijk in overdaad aanwezig zijn. Bomen als berk, wilg, beuk, esdoorn, es en els zijn vaak in overdaad te vinden. Zaailingen als meidoorn en linde zijn er alweer wat minder. Voor fruitbomen zijn ze afhankelijk van kwekers met overschot. Op basis van de opgegeven informatie krijg je jouw eigen profiel op de Bomenplanner. Hierin zie je wanneer er in jouw omgeving geoogst wordt, waar de bomenhubs zijn om de bomen op te halen.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: