Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Cadeaubonnen ‘What You Expect’-panel: Kosten Levensonderhoud
Gratis Cadeaubonnen ‘What You Expect’-panel: Kosten Levensonderhoud

Ipsos (bekend van peiling landelijk verbod op vuurwerk en de exitpoll bij de verkiezingen) zoekt nieuwe leden voor ‘What You Expect’. Ze gaan na of de huidige kosten van levensonderhoud impact hebben op de burgers in Nederland. Meld je aan om (anoniem) deel te nemen aan onderzoeken en verdien hiermee cadeaubonnen of doneer aan een goed doel.

Doel van de onderzoeken

Als de samenleving de prijsinstabiliteit in heel Europa wil aanpakken, moet dat gebaseerd zijn op ervaringen van echte mensen. Door jouw deelname help je mee met het onderzoek hoe mensen zich voelen en worden beïnvloed door veranderingen in prijzen, huisvesting en werkgelegenheid en wat jij verwacht voor de toekomst.

Privacy & Anonimiteit

De resultaten van enquêtes worden altijd anoniem gemaakt en je zult NIET kunnen worden geïdentificeerd in gepubliceerde resultaten. Geen van de informatie die je tijdens dit onderzoek verstrekt, wordt gebruikt voor marketing. Ze zullen jouw gegevens niet verkopen of doorgeven aan derden voor marketing- of reclamedoeleinden.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: