Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis FoodFirst Leefstijlcoach app
Gratis FoodFirst Leefstijlcoach app

Gezondere leefstijl

De FoodFirst Leefstijlcoach app is een handige app die je helpt om stap voor stap nieuwe gezonde doelen te behalen. Handig als je beter wilt gaan eten, meer bewegen, goed ontspannen en lekkerder slapen. In de app vind je tientallen verschillende challenges. Deze challenges kunnen bijdragen aan een structurelere gedragsverandering waar je een leven lang profijt van kunt hebben. Experts coachen je met motiverende video’s, leuke oefeningen, handige schema’s, slimme tips en natuurlijk heerlijke recepten.

Adviezen van experts

De app is ontwikkeld met de hulp van een arts, kok, diëtist, sportcoach en gedragswetenschapper. Als deelnemer krijg je adviezen van huisarts Tamara de Weijer, kok Rudolph van Veen, diëtist Steffi Haazen, beweegcoach Han de Hair en yogacoach Teuni Verhagen.

Motiverende challenges

Een challenge is een kort veranderprogramma dat meestal een week duurt en makkelijk is in te passen in je dagelijkse leven. Je krijgt dan elke dag een korte opdracht om te focussen, inclusief handige filmpjes en artikelen vol tips en inspiratie.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: