Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Genietvantgoede AH Cadeaukaart t.w.v. € 12,50 + € 15,- Cadeau
Gratis Genietvantgoede AH Cadeaukaart t.w.v. € 12,50 + € 15,- Cadeau
geactiveerde cadeaukaart verzilveren t/m 3 dec

Geniet van 't Goede

Als je vóór 19 november aanmeldt als deelnemer van de Postcode Loterij ontvang je automatisch een geactiveerde Geniet van ’t Goede AH Cadeaukaart t.w.v. € 12,50 per post. Eerder was deze cadeaukaart bekend als Vega Favorieten. Tip: Als je nu gaat meespelen krijg je € 15,- cadeau, zie je direct of je € 100.000 wint & maak je élke week kans op € 1 Miljoen. Als je al meespeelt dan krijg je de cadeaukaart tussen 27 oktober en 2 november 2023 thuisgestuurd. 

Laatste kans om je cadeaukaart te verzilveren

Ben je vergeten je cadeaukaart te verzilveren? Dit kan nog t/m zondag 3 december in de winkel of online. Het activeren van cadeaukaarten is niet meer mogelijk. Het kan zijn dat je al een geactiveerde kaart hebt ontvangen.

Gratis AH Cadeaukaart t.w.v. € 12,50

Haal ingrediënten in huis om een heerlijke, vegetarische maaltijd op tafel te zetten. Kies uit meer dan 900 producten, waaronder een groot deel van het groenteassortiment. De geactiveerde AH cadeaukaart is geldig van maandag 30 oktober t/m zondag 19 november 2023. In de Albert Heijn winkels zijn deelnemende producten dan goed te herkennen aan het groene promotiemateriaal met Geniet van ’t Goede logo op het schap.

Kies&Mix

Dit jaar bieden ze ook de ‘Kies&Mix’-optie aan. Dit zijn 6 actieproducten die je mee kunt nemen voor maar € 12,50 (te herkennen aan het oranje 6 voor € 12.50 logo). Zo levert jouw cadeaukaart extra veel voordeel op. Elke week zijn er 12 producten die meedoen. Welke producten er in de selectie zitten verschilt per week en kan je zien in de Albert Heijn Bonus folder en online.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: