Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Groene Stroom in Lente én Zomer + € 280,- Korting
Gratis Groene Stroom in Lente én Zomer + € 280,- Korting

Budgetthuis Gratis-Stroom

We kunnen veel slimmer omgaan met groene stroom, door het direct te verbruiken als het wordt opgewekt. Dat is goed voor het klimaat én je portemonnee. Kies voor zekerheid en scherpe tarieven met een energiecontract van Budget Energie. Bereken jouw aanbod en profiteer tijdelijk van een cashback tot € 280,-.

Budget Energie Gratis Stroom

De stroom is in de lente én de zomer gratis. Dit geldt ieder weekend tussen 12.00 en 17.00 uur, van april t/m augustus 2024 i.c.m. een 1-jarig contract. Je betaalt over je stroomverbruik alleen energiebelasting en overige momenten betaal je het vaste tarief van je contract. Hiermee moedigen ze jou aan om je energieverbruik te verschuiven naar de groenste momenten. Dus spaar bijvoorbeeld je was op voor het weekend.

Budget Energie € 280,- Korting

Tijdelijk krijg je ook tot € 280,- korting. De hoogte van de korting is afhankelijk van jouw postcode en verbruik. Ook zonnepanelen kunnen van invloed zijn op het bedrag dat je aan korting ontvangt.

Over Budget Energie

Budget Energie is een onafhankelijke energieleverancier opgericht in 2011 en levert inmiddels al aan meer dan 350.000 huishoudens in Nederland. Budget Energie houdt het graag simpel: een duurzaam product, blijvende besparing op stroom en gas met een goede, persoonlijke service.

  • 100% GROENE STROOM& GAS
  • Ruim 1 miljoen klanten gingen je voor
  • Goede overstapservice zonder gedoe
  • Profiteer van combikorting
Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: