Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Dagje Uit: High Tech Campus Eindhoven bezoeken

Gratis Dagje Uit: High Tech Campus Eindhoven bezoeken

Gratis Dagje Uit: High Tech Campus Eindhoven bezoeken

Breng zaterdag 8 juni een gratis bezoek aan de High Tech Campus. De mooiste bedrijven uit de Brainportregio openen hun Op de Proef-tuinen. Kom langs en ontdek de echte verhalen achter de mooiste tech innovaties. De High Tech Ontdekkingsroute vindt plaats van 10:00 tot 16:00 uur.

Iedereen is welkom: van kinderen, tieners en hun ouders of opa’s en oma’s tot omwonenden, professionals en studenten. Er is veel te beleven en te doen. Wat dacht je van voetballen met robots, solderen of een drone-challenge? Snuffel bij bekende tech-bedrijven in de regio rond en ontdek of techniek jou op het lijf geschreven is!

Ontdek de locaties

De High Tech Ontdekkingsroute vindt plaats in de Brainportregio. Brainport Industries Campus, Stichting Hightech Helmond – de Peel (locatie GEA-Bakel), High Tech Campus Eindhoven, TU/e, Fontys & Summa (locatie TU/E-campus), VDL ETG (De Schakel – Eindhoven) en het Philips Museum zetten hun deuren wagenwijd open zodat bezoekers een kijkje in de high tech-keuken kunnen nemen van de Brainportregio. 

Bezoek DAF en ASML

Ook kun je deze dag een bezoek brengen aan DAF en ASML, maar let op: voor een bezoek aan deze locaties is vooraf inschrijven gewenst.

Afgelopen

Advertentie: