Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis iemand opgeven voor een Ben Kerstkaart
Gratis iemand opgeven voor een Ben Kerstkaart

Ken je iemand die wel wat extra liefde kan gebruiken, of een warm compliment verdient? Je achterbuurman, je oma, je zus of de leraar van je kinderen? Geef deze dan op.

Begin december zullen de klanten van Ben een kerstkaart ontwerpen en schrijven voor de mensen die zijn opgegeven. Zij zien dan alleen de achternaam, leeftijdscategorie en aanmeldreden. De adresgegevens zijn niet zichtbaar voor de schrijver van de kerstkaart. Nadat de kaart verstuurd is, worden deze gegevens weer verwijderd. Je kan dan ook direct (2x) kaartje sturen naar een voor jou bekend persoon. 

De kerstkaarten worden uiterlijk 24 december bezorgd. Je kan tot 15 december mensen aanmelden voor deze kerstkaartenactie. Je geeft alleen mensen op, je schrijft zelf dus geen kaart. Er kunnen met deze actie maximaal 45.000 kerstkaarten worden verstuurd.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: