Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Kwebbels Kinderboekenpakket t.w.v. € 14,95
Gratis Kwebbels Kinderboekenpakket t.w.v. € 14,95

Bestel gratis het Kwebbels Kinderboekenpakket t.w.v. € 14,95. De boeken in het pakket zijn afgestemd op de leeftijd en geslacht van jouw kind en groeit mee met de leeftijd van jouw kind.

Kwebbels, is dé kinderboekenclub stelt iedere maand de leukste leespakketten samen voor kinderen van nul tot twaalf jaar. De kinderboeken worden met veel zorg uitgezocht. Lezen is namelijk leuk en het leesplezier van kinderen vergroten nog leuker! Al meer dan 15 jaar verblijdt Kwebbels elke maand duizenden kinderen met leuke en leerzame pakketten met bekende A-merken.

Je betaalt voor dit proefpakket alleen de verzendkosten van € 4,95. Het gaat hier om een doorlopend abonnement, maar blijft altijd per direct opzegbaar. Geen verborgen kosten. Je ontvangt een email met daarin alle mogelijkheden voor een verlenging of stopzetting. Je kan zelf bepalen hoeveel keer per jaar je een pakketje wilt ontvangen.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: