Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis limited Jan van Haasteren Sanquin-puzzel

Gratis limited Jan van Haasteren Sanquin-puzzel

Gratis limited Jan van Haasteren Sanquin-puzzel

Sanquin is hard op zoek naar nieuwe bloed- en plasmadonors die willen helpen 'de puzzel te leggen om alle patiënten van passend bloed te voorzien'. Er is nu een leuke actie: Meld je nu aan als bloed- of plasmadonor en als dank ontvang je een echte limited Jan van Haasteren Sanquin-puzzel, aangeboden door Jumbo! Ben jij het ontbrekende puzzelstukje?!

De puzzel ontvang je bij je eerste bezoek aan de bloedbank, tegelijk met je medische keuring. Als donor red je -in slechts een uurtje van je tijd- levens van patiënten met bijvoorbeeld kanker of slachtoffers van een verkeersongeval. Tot wel drie levens per donatie! 

Doneer jouw bloed in 3 stappen

  • Meld je online aan in 5 minuten en maak een afspraak bij jou in de buurt.
  • Bij de eerste afspraak onderzoeken ze in een uur je Hb-waarde en bloeddruk. Ook nemen ze bloed af om te testen op infectieziekten en om je bloedgroep te bepalen. Je doneert niet. Als dank voor je aanmelding ontvang je de limited Jan van Haasteren Sanquin puzzel.
  • Als uit de test blijkt dat je bloed kunt geven, mag de vlag uit. Je bent officieel donor! Zodra je bloed nodig is, ontvang je een oproep voor je eerste donatie.
Afgelopen

Advertentie: