Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis luisterboek Lucinda Riley De Zeven Zussen
Gratis luisterboek Lucinda Riley De Zeven Zussen

Geniet van meer dan 800.000 luisterboeken en e-books met BookBeat. Tijdelijk luister je als nieuwe gebruiker de eerste 45 dagen gratis, met een maximum van 30 uur. Daarna kies je uit verschillende abonnementen. Offline luisteren is perfect wanneer je op reis bent en geen toegang hebt tot mobiele data of Wi-Fi.

Is BookBeat niet de juiste keuze voor jou? Geen probleem! Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Als je je account tijdens de gratis proefperiode opzegt, wordt er daarna niets in rekening gebracht.

De zeven zussen - Lucinda Riley

In De zeven zussen, het eerste deel in de gelijknamige bestsellerserie van Lucinda Riley, komen Maia en haar zussen na de plotselinge dood van hun vader bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst.

Tijdens de proefperiode kan je maximaal 30 uur luisteren. Het laatste deel van De Zeven Zussen luister je in 17 uur en 36 minuten.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: