Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis 4GB/500min/1000sms maandbundel bij Lebara Prepaid Simkaart + kans op € 200 Beltegoed
Gratis 4GB/500min/1000sms maandbundel bij Lebara Prepaid Simkaart + kans op € 200 Beltegoed

Nog een extra telefoonnummer nodig? Bijvoorbeeld voor het aanvragen van gratis producten ;) Voor 5 euro krijg je een prepaid simkaart van Lebara. Met tijdelijk een gratis bundel van 4GB + 500 belminuten + 1000 sms'jes. Gebruik kortingcode BUNDEL50 tijdens het afrekenen. Deze bundel is 30 dagen geldig en stopt automatisch.

Beltegoed

Je kunt je beltegoed opwaarderen online, via de app of per sms. Ben je benieuwd hoeveel beltetegoed je nog hebt? Bel dan naar 1244 en selecteer optie 2. Je ziet je tegoed ook op MyLebara of in de app.

Beltegoed van Lebara is onbeperkt houdbaar. Wel moet je eens per 90 dagen bellen, sms’en, data verbruiken of opwaarderen. Doe je dit niet? Dan worden je diensten geblokkeerd. Je hebt dan 30 dagen de tijd om op te waarderen voordat je telefoonnummer permanent komt te vervallen.

Maak kans op €200,- beltegoed

Activeer bij ontvangst je nieuwe Prepaid simkaart en maak automatisch kans op maar liefst €200,- beltegoed. Onder de deelnemers trekt Lebara op de laatste werkdag van de maand de winnaar van €200,- beltegoed. Om hiervoor in aanmerking te komen moet de nieuwe simkaart ten tijde van de trekking zijn geactiveerd.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: