Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis McDonald's Zonnebril
Gratis McDonald's Zonnebril
binnenkort nieuwe gratis artikelen

Woensdag 10 juli kan je een gratis McDonald's Zonnebril ophalen. Gebruik hiervoor de voucher in de app, te vinden in het onderdeel M App Festival (scroll dan helemaal naar onderen tot de Giveaways kraam met o.a. zonnebrillen en Coca Cola vlieger).

Wil je op de hoogte blijven van andere gratis McDonald's Giveaways? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en volg onze Facebookpagina. Er gaan namelijk nog meer gratis goodies weggeven worden!

M App Festival

Een zomer vol games, prijzen, Deals, McDonald's merch & giveaways! 12 weken lang knallen in de McDonald's App. Speel games en maak kans op dikke prijzen, scoor unieke merch en giveaways en pak zomerse Deals.

Speel games en win prijzen

Iedere week zijn er nieuwe levels met epic prijzen. Ohja, verzamel alle tokens en maak kans op de mega hoofdprijs, mogelijk gemaakt door Coca-Cola.

Scoor McDonald's merch

Tijdens dit festival dropt McDonald's veel unieke McDonald's merchandise in de Fanshop. En zijn er natuurlijk weer hele toffe giveaways. Voor nop!

Pak zomerse Deals

ZIn in je favorieten met heel veel korting? Er komen bizar lekkere Deals aan, dus unlock er zoveel je wil. Houd de App in de gaten voor al deze bangers.

Afgelopen

Advertentie: