Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis OERRR Strijdpakket 'Strijd mee voor de Egel'
Gratis OERRR Strijdpakket 'Strijd mee voor de Egel'

Het gaat heel erg slecht met de egels in Nederland. De afgelopen tien jaar is de helft van alle egels verdwenen! Strijd mee voor egel, vraag je gratis strijdpakket aan. De bijdrage in de verzendkosten is vrijwillig maar wordt erg gewaardeerd. 

Voor Volwassenen is het gratis egelhuispakket beschikbaar.

Strijd mee voor de egel

De helft van de egels is verdwenen omdat ze steeds minder plek hebben om te wonen en te leven. Als het zo doorgaat, zijn er straks helemaal geen egels meer. Om dat te voorkomen roept OERRR alle kinderen in Nederland op om in opstand te komen voor egels. Maak bijvoorbeeld een egelsnelweg door een gat in de schutting te zagen. En ook in de schutting van de buren. En van de buren van de buren. Van de hele buurt! Bouw een egelhotel en gooi takken neer in een hoek van de tuin. 

Strijdpakket 'Strijd mee voor de Egel'

Met het strijdpakket leer je alles over de egel en hoe je dit dier een handje kunt helpen. Je ontvang een egelpoortje voor je schutting. Binnen ongeveer 14 dagen valt het strijdpakket op de mat en kan jij aan de slag om dit bijzondere dier te helpen.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: