Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis ON THAT ASS Boxershort naar keuze t.w.v. € 9,99
Gratis ON THAT ASS Boxershort naar keuze t.w.v. € 9,99
kies zelf je design na het kiezen van de maat

Probeer eenmalig gratis een boxershort van ON THAT ASS. Je kan kiezen voor unieke & verrassende prints of kleurrijk zonder prints. Bepaal zelf hoelang je meedoet: Geen verplichtingen en altijd maandelijks opzegbaar.

Maak eerst een keuze voor Originals of One en geef de gewenste maat op. Daarna kan je uit diverse designs en kleuren kiezen.

  • Klanten beoordelen ON THAT ASS met een 9,2
  • Je eerste boxershort mag je gratis testen
  • Je zit nergens aan vast
  • Meer dan 2,3 miljoen mensen gingen je voor.

Na aanmelding start je 10 dagen proefperiode en ontvang je binnen 4 werkdagen je gratis boxershort. Er wordt binnen je 10 dagen proefperiode nog geen geld afgeschreven van je rekening. Geen verplichtingen dus! Ben je na ontvangst overtuigd en tevreden? Je hoeft dan niks te doen. Ze schrijven dan steeds rond de 23ste af en leveren de maand erop vanaf de 17e een nieuwe boxershort. Als de proefperiode is verstreken hanteren ze een maand opzegtermijn. Zeg je op voor de 20e van de maand, dan vindt er nog één betaling en levering plaats. Je kan het membership zelf eenvoudig opzeggen via je account onder het kopje 'membership'.

Tijdelijke 1+1 deal = 2x gratis 

vaak laatste weekend van de maand, via deze link op allesvoorniks

Wanneer je je aanmeldt tijdens de 1+1 Deal krijg je niet één maar twee boxershorts gratis! Jouw eerste gratis boxershort kies jij zelf bij het aanmelden op de website. Deze krijg je direct opgestuurd en kun je binnen 4 werkdagen in je brievenbus verwachten. Na jouw eerste betaling ontvang je van ook de tweede gratis boxershort (meer informatie over de 1+1 deal).

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: