Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Opleiding of Cursus bij NHA met STAP-budget
Gratis Opleiding of Cursus bij NHA met STAP-budget
nieuwe ronde 28 februari

Met het STAP-budget van maximaal €1.000,- kan jij bij NHA in de meeste gevallen kosteloos studeren mét deskundige begeleiding. Kijk of er voor jou een leuke cursus of opleiding tussen zit.

Stappenplan

Kies een opleiding of cursussen vraag een aanmeldbewijs aan voor de volgende subsidieronde die start op 28 februari. Nadat je dit formulier hebt ingevuld,  ontvang je jouw aanmeldbewijs als PDF via mail,  inclusief uitleg hoe het aanvragen van de subsidie in zijn werk gaat. 

Geen zorgen: je zit nergens aan vast! Het aanmeldbewijs verandert pas in een inschrijving wanneer jouw subsidieaanvraag is goedgekeurd door de overheid.

Let op! Het aantal beschikbare budgetten is elke ronde beperkt. Wees er dus op tijd bij, anders moet je wachten op een toekomstige ronde.

Wat is STAP-Budget?

STAP-budget is een subsidie vanuit de overheid: Nederlanders tussen de 18 jaar en AOW-leeftijd kunnen tot €1000,- opleidingsbudget ontvangen voor het volgen van een arbeidsmarkt-relevante opleiding of cursus. Voor het aanvragen van deze subsidie heb je een aanmeldbewijs nodig.

Gratis Noise Cancelling Headphone of een Tablet

Maak je geen gebruik van het STAP-Budget? Iedereen die een cursus of opleiding volgt bij NHA krijgt ook een gratis welkomstcadeau. Dit is een Noise Cancelling Headphone of een Tablet + Toetsenbord. Dit cadeau is dus niet geldig i.c.m. het STAP-budget.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:



Advertentie: