Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau
Gratis Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau
compleet vernieuwd & thuisbezorgd

Ben je zwanger? Dan kun je nu gratis de Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau aanvragen (deze worden beide thuisgestuurd). In deze cadeaupakketten handige informatie over de gezondheid en verzorging van jou en je baby. Als je de cadeaupakketten na je bevalling aanvraagt, ontvang je alleen het Babycadeau. Je kan het Babycadeau aanvragen tot maximaal 6 maanden na je bevalling. Per huishouden kan één Zwangerbox en één Babycadeau worden aangevraagd.

Gratis Ouder van Nu Zwangerbox

De Zwangerbox kan je aanvragen als je zwanger bent en is een kwalitatieve bewaarbox (voor bijv. de echofoto's, felicitatiekaartjes en eerste sokjes). In de box vind je een speciale editie van het Zwanger magazine, handige informatie, exclusieve kortingen en een handig cadeau van textiel (een hydrofiele doek).

Gratis Ouder van Nu Babycadeau

Na de geboorte van je baby krijg je het Babycadeau. Dit is onder andere een dubbelzijde Groeimeter die je kan personaliseren met leuke stickers waarop je kan schrijven. Hierdoor kan je de komende jaren alle mijlpalen van je kindje bijhouden en vastleggen. Handig is dat je met de dubbelzijde Groeimeter je pasgeboren baby kan meten terwijl hij/zij op de commode ligt en zodra de dreumes kan staan.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: