Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Plus Boodschappenpakket t.w.v. € 55,-
Gratis Plus Boodschappenpakket t.w.v. € 55,-

Bij Plus je weer sparen voor het PLUS Boodschappenpakket. Hierin zit voor ruim 55 euro aan gratis boodschappen. Je kan ook digitaal sparen met de PLUS app, je krijgt dan deze week (van zondag 3 december t/m 9 december) dubbele zegels!

Inhoud PLUS Boodschappenpakket

In dit pakket vind je alleen de beste en lekkerste producten uit onze winkel, stuk voor stuk geselecteerd op smaak en kwaliteit. Zo borrel je Mexicaans met de Santa Maria Nacho Chips, proef je het pure Italië met pasta van La Molisana en kom je je middagdip door met hartige Sultana Crunchers. En je huis geniet ook mee met Robijn wasmiddel, Lenor wasverzachter en douchegel van Marcel’s Green soap.

Plus Memoryspel

Het pakket uitgepakt? Dan hebben ze nog een cadeau voor je: het PLUS memoryspel dat je vindt op de verpakking van de doos.

Voorwaarden spaaractie

Zegels sparen kan van zondag 3 december t/m zaterdag 24 februari 2023 en een volle spaarkaart kan t/m zaterdag 2 maart 2024 worden ingeleverd. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een zegel. Bij 65 zegels is de spaarkaart vol.  Bij inlevering kan je direct een gratis boodschappenpakket meenemen. De eerste 5 zegels krijg je cadeau.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:



Advertentie: