Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Quest Scheurkalender 2024 t.w.v. € 16,99
Gratis Quest Scheurkalender 2024 t.w.v. € 16,99

Je krijgt een gratis Quest Scheurkalender bij 5x Quest Magazine, 5x Quest Puzzelmix of 7x Quest Junior. Ook profiteer je van een korting tot 40% op het abonnement. Inclusief digitaal lezen.

In Quest vind je elke maand weer een spannende mix van kennis en vermaak. We noemen het braintainment. Je krijgt antwoord op fascinerende, verrassende vragen over psychologie, gezondheid, voeding, natuur, wetenschap, techniek, sport en reizen. Het zijn vragen waarvan je vaak niet eens wist dat je ze had. Quest is het een na grootste magazine van Nederland, en het grootste populair-wetenschappelijke tijdschrift. Als geen ander maakt Quest wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud.

Quest Puzzelmix is voor alle mannen en vrouwen die het leuk vinden om te puzzelen. De Quest Puzzelmix biedt je elk kwartaal een lekkere mix van breinbrekers om je hersens aan te scherpen.

In de Quest Junior gaat het net als in Quest over ons lichaam, natuur, techniek, geschiedenis, psychologie, maar dan gemaakt voor kinderen. 

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: