Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Rondleiding bij Stichting AAP of 'Rondje AAP' Wandeling
Gratis Rondleiding bij Stichting AAP of 'Rondje AAP' Wandeling

AAP heeft twee gespecialiseerde opvangcentra voor exotische dieren: 

  • AAP Almere
  • AAP Primadomus in Villena, Spanje.

Bij beide opvangcentra vangen ze dieren op, die uit vreselijke situaties komen. Veel dieren zijn lichamelijk of geestelijk beschadigd door hun verleden en bij AAP kunnen ze weer herstellen. Elk dier krijgt bij zijn eigen trainings- en revalidatieplan, om zover dat mogelijk is, weer een gezond dier te worden.

Rondleiding AAP in Almere

Meld je aan voor een rondleiding in de AAP opvang in Almere. Tijdens een rondleiding laten ze de verschillende dierafdelingen zien en vertellen ze je alles over het werk wat ze doen en de dieren.

  • Rondleidingen bij AAP zijn op vrijdag, zaterdag en zondag.
  • De rondleiding begint om 11.00 of 14.00 uur en duurt 1,5 tot 2 uur.
  • De rondleiding is gratis.
  • De minimumleeftijd is 12 jaar en honden zijn niet toegestaan.
  • Je kunt voor maximaal 2 personen tegelijk reserveren.

Rondje AAP wandelen

Kun je niet mee met een rondleiding? Dan kan je op eigen gelegenheid ‘rondje AAP’ wandelen. Dit is een wandelpad langs verschillende dierafdelingen van AAP. Je kan de dieren dan vanaf een afstand zien en er staan verschillende borden langs de route met informatie over AAP en de dieren.

Digitale Rondleiding AAP

Het is ook mogelijk om de rondleiding digitaal te doen. Dit kan voor beide locaties. In Almere neemt Mariska je mee langs de verschillende afdelingen van AAP. Luister je naar ontroerende dierverhalen en kijk je achter deuren die normaal gesloten blijven. Bij de digitale rondleiding in Spanje neemt Berta je mee op een unieke digitale rondleiding in het opvangcentrum. Hier verblijven o.a. tijgers een leeuwen.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: