Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis tickets Korean Culture Festival Move with the K-Vibe

Gratis tickets Korean Culture Festival Move with the K-Vibe

Gratis tickets Korean Culture Festival Move with the K-Vibe

Bestel nu gratis tickets voor het Korean Culture Festival: Move with the K-Vibe op 13 juni in AFAS Live. De tickets zijn gratis en op is op.

Op dinsdag 13 juni (van 19.00 tot 21.00) komen verscheidene nationale en internationale K-Pop-artiesten naar AFAS Live in Amsterdam voor het 2023 Korean Culture Festival – powered by Hyundai. Zij staan garant voor spetterende optredens en bovendien maak je kans op fantastische prijzen. Een prominente plek op het podium zal gereserveerd zijn voor de nieuwe Hyundai KONA.

Tijdschema

  • 17:00u - Deuren open
  • 19:00u – Live optredens
  • 20:30u – Prijzen loterij

Borg voor persoonlijke tickets

De tickets zijn persoonlijk. Er wordt een borg gevraagd die je terug krijgt als je het evenement hebt bezocht. De borg bedraagt € 5,- voor staanplaatsen en € 10,- voor zitplaatsen. De borg wordt uiterlijk 3 weken na het inchecken met de QR-code terugbetaald. Dit is om te voorkomen dat de tickets worden doorverkocht en dat mensen niet komen opdagen.

Kan je onverhoopt toch niet komen? Annuleer dan je ticket zodat iemand anders de kans heeft om naar het evenement te komen.

Bekende K-Pop artiesten

Geniet van grote en populaire nationale en internationale K‑Pop‑artiesten als de 7‑koppige meidengroep CSR, singer‑songwriter Paul Kim, elektrisch violiste Mi Sun Hiltermann en de winnaars van het K‑Pop World Festival JayB Baby & ABM Crew en Sarah.

Fantastische prijzen winnen

Met jouw persoonlijke ticket maak je kans op een LG OLED-tv 77" met levensechte kleuren en een unieke beeldkwaliteit of zelfs drie jaar rijden in een gloednieuwe Hyundai KONA – een van de populairste compacte SUV’s ter wereld.

Afgelopen

Advertentie: