Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis tickets Nationale Kinderherdenking + Toegang Madurodam

Gratis tickets Nationale Kinderherdenking + Toegang Madurodam

Gratis tickets Nationale Kinderherdenking + Toegang Madurodam

Bestel gratis tickets voor de Nationale Kinderherdenking op 4 mei. Vanaf 17.00 uur geven deze tickets gratis toegang tot Madurodam. Deze bijzondere herdenking is wordt speciaal georganiseerd voor, door en met kinderen.

Als je bij je ouders wilt staan dan heb je een 'Kind - (Familie Vak)' ticket nodig. En als je alleen met andere kinderen (zonder ouders) vooraan wilt staan, dan moet je een Kids Only ticket bestellen. Bekijk eventueel de veelgestelde vragen.

Luna Sabella is dit jaar de presentator van de NKH. Ze won als zangeres in 2022 op 12-jarige leeftijd het Junior Songfestival met haar liedje La Festa.

De hefboom van de parkeerplaats is vanaf 20.10 uur open, zodat je gratis uit kunt rijden nadat de Nationale Kinderherdenking afgelopen is.

Programma van de Nationale Kinderherdenking

  • 18.45 uur - Verzamelen op het voorplein van Madurodam
  • 19.00 uur - Iedereen heeft plaatsgenomen in de vakken
  • 19.15 uur - Kinderen dragen het Vrijheidslint naar binnen en presentator Luna Sabella jaar opent de NKH
  • 19.58 uur - Taptoe, uitgevoerd door Johan (11 jaar), de jongste Taptoeblazer ooit
  • 20.00 uur - Twee minuten stilte

Gratis Boottocht

De Willemsvaart verzorgt op 4 mei in de avond een gratis boottocht naar Madurodam. De boot vertrekt om 18.30 uur bij de aanlegplaats Centraal Station (PAXhaven, tegenover Prinsessegracht 4). De boot vaart in 12 minuten naar de aanlegplaats Madurodam. Wil je hiervan gebruikmaken? Reserveer een plekje op de boot. Wees op tijd, want het aantal plekken is beperkt. Het is ook mogelijk om na afloop weer terug te varen.

Afgelopen

Advertentie: