Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis tickets voor livestream The Streamers Tweede Kerstdag
Gratis tickets voor livestream The Streamers Tweede Kerstdag

The Streamers Kerst / The Streamers Kerstspecial 2023

Dit jaar is er een kerstspecial van The Streamers. Deze wordt uitgezonden op Tweede Kerstdag, live vanuit de Winter Efteling. Bestel nu gratis kaarten voor The Streamers Livestream.

Allesvoorniks heeft vorig jaar tijdens Kerst al voorspelt dat er dit jaar een nieuwe stream zou zijn! Wil op de hoogte blijven van toekomstige (gratis) optredens? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! (+ maak ook kans op een prijs!), Instagram en onze Facebookpagina.

Highlights op KPN TV tijdens oudjaarsavond

Kon je er niet bij zijn of wil je nog een keertje nagenieten? Goed nieuws. Op 31 december zenden ze vanaf 20:00 uur de highlights van het kerstconcert uit op je KPN TV. Zet kanaal 41 aan en ga feestend het nieuwe jaar in! 

Informatie The Streamers 2023 livestream

The Streamers bestaan uit 18 bekende Nederlanders met als manager Frank Lammers en Paul de Leeuw als chef frituur. De (toekomstige) livestream is gratis te bekijken, toegang tot de livestream kan alleen worden verkregen door vooraf een gratis kaart te bestellen. Er worden ook diverse gastoptredens verwacht.

Op de dag van optreden gaan de virtuele deuren open om 19:00 en het optreden start om 20:00. Vanaf de locatie kijk je backstage live mee hoe The Streamers zich voorbereiden. Indien gewenst kan je een bedrag naar keuze achterlaten in de fooienpot, de opbrengst daarvan komt volledig ten goede aan de makers van de livestream en voor War Child.

Als je een donatie doet en je gegevens achterlaat, maak je bovendien kans op één van de 6 home cinema sets t.w.v. € 4.500,-. Met een beetje mazzel krijg je de prijs persoonlijk uitgereikt door The Streamers en kun je thuis maximaal genieten van het concert.

Programma The Streamers Kerstspecial

The Streamers zullen in 2023 op 26 december voor de 6e keer via een stream optreden in de Winter Efteling.

  • 19:00 virtuele deuren openen /
  • 20:00 voorprogramma Chef Special
  • 20:30 start optredens The Streamers, met o.a. het liedje Flappie door Youp van 't Hek.

Artiesten The Streamers Kerstspecial

Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Thomas Acda, Bizzey, Claude, Emma Heesters, Snelle, Paul de Munnik, VanVelzen, Zoë Tauran, Nick Schilder, Diggy Dex, Ronnie Flex, Simon Keizer, Pommelien Thijs, Youp van 't Hek, Nielson en Jochem Myer. Het voorprogramma wordt verzorgd door Chef Special.

Ontstaan van The Streamers

Het idee achter The Streamers is heel simpel: ze mistten vanwege de lockdown allemaal het optreden enorm, en zijn toen een gelegenheidsband begonnen omdat ze allemaal súper veel zin hadden om iedereen in Nederland en België te trakteren op een gezellige avond. Inmiddels zijn ze vele optredens/livestream verder en is de oorspronkelijke samenstelling van artiesten wat gewijzigd.

Terugkijken The Streamers

Het is helaas niet mogelijk om het hele concert terug te kijken. Wel staan er op YouTube diverse clips van de concerten. Die kan je wel terug kijken. De clip van Maan en Miss Montreal met het liedje ‘Door de wind’ is inmiddels ook beschikbaar.

Terugkijken Audities The Streamers
Terugkijken The Streamers Carré 2021
Terugkijken The Streamers Paleis Noordeinde 2021
Terugkijken The Streamers De Kuip 2021
Terugkijken The Streamers Efteling 2021
Terugkijken The Streamers Olympisch Stadion 2022
Terugkijken The Streamers Gelredome 2023
Terugkijken The Streamers Kerst 2023

Eerdere optredens The Streamers

De eerste gratis livestream was op zaterdag 20 maart vanuit Carré in Amsterdam. The Streamers, samengesteld door manager Frank Lammers, is de grootste band ooit in Nederland en zal bestaan uit Suzan & Freek, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Typhoon, Davina Michelle, Rolf Sanchez, Nick & Simon, VanVelzen, Thomas Acda, Paul de Munnik, Paul de Leeuw, Maan, Snelle, en Diggy Dex. 

De tweede gratis livestream was op Koningsdag dinsdag 27 april vanuit Paleis Noordeinde. Nieuw bij de band is Miss Montreal! Dit keer waren Duncan Laurence en Armin van Buuren te gast.

De derde gratis livestream was op 29 mei vanuit de De Kuip in Rotterdam. De gasten waren André Hazes en Ronnie Flex.

De vierde gratis livestream was op 26 december vanuit de Efteling. De gasten waren Emma Heesters, Meau en Flemming.

De vijfde gratis livestream was op 17 september vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam. De gast was Jacqueline Govaert.

De zesde gratis livestream is op 26 december vanuit de Efteling.

Afgelopen

Advertentie: