Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis tickets voor livestream The Streamers Tweede Kerstdag
Gratis tickets voor livestream The Streamers Tweede Kerstdag

The Streamers Kerst / The Streamers Kerstspecial 2023

Dit jaar is er helaas geen kerstspecial van The Streamers. In 2023 is er als het goed is op Tweede Kerstdag een kerstspecial van The Streamers. Wil je weten wanneer je gratis kaarten kunt bestellen en wil je op de hoogte blijven van toekomstige (gratis) optredens? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! (+ maak ook kans op een prijs!), Instagram en onze Facebookpagina.

Bericht van The Streamers tijdens Kerst 2022

Informatie livestream

The Streamers bestaan uit 18 bekende Nederlanders met als manager Frank Lammers en Paul de Leeuw als chef frituur. De (toekomstige) livestream is gratis te bekijken, toegang tot de livestream kan alleen worden verkregen door vooraf een gratis kaart te bestellen. Er worden ook diverse gastoptredens verwacht.

Op de dag van optreden gaan de virtuele deuren open om 18:30 en het optreden start om 20:00. Vanaf de locatie kijk je backstage live mee hoe The Streamers zich voorbereiden. Indien gewenst kan je een bedrag naar keuze achterlaten in de fooienpot, de opbrengst daarvan komt volledig ten goede aan de makers van de livestream en voor een goed doel.

Artiesten The Streamers

Suzan & Freek, Guus Meeuwis, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Snelle, Typhoon, Rolf Sanchez, Nick & Simon, VanVelzen, Thomas Acda, Paul de Munnik, Maan, Diggy Dex, Danny Vera, Ronnie Flex en Emma Heesters.

Het idee achter The Streamers is heel simpel: ze mistten vanwege de lockdown allemaal het optreden enorm, en zijn toen een gelegenheidsband begonnen omdat ze allemaal súper veel zin hadden om iedereen in Nederland en België te trakteren op een gezellige avond.

Programma Gelredome 2023

The Streamers zullen in 2023 voor de 6e keer optreden in het Gelredome Arnhem op 20, 21 en 22 oktober 2023. Er is dan hoogstwaarschijnlijk op 21 oktober ook een gratis livestream beschikbaar! Artiesten & Programma:

  • Er is nog geen programma bekend

Terugkijken The Streamers

Het is helaas niet mogelijk om het hele concert terug te kijken. Wel staan er op YouTube diverse clips van de concerten. Die kan je wel terug kijken. De clip van Maan en Miss Montreal met het liedje ‘Door de wind’ is inmiddels ook beschikbaar.

Terugkijken Audities The Streamers

Terugkijken The Streamers Carré 2021

Terugkijken The Streamers Paleis Noordeinde 2021

Terugkijken The Streamers De Kuip 2021

Terugkijken The Streamers Efteling 2021

Terugkijken The Streamers Olympisch Stadion 2022

Terugkijken The Streamers Gelredome 2023 (nog niet beschikbaar)

Eerdere optredens The Streamers

De eerste gratis livestream was op zaterdag 20 maart vanuit Carré in Amsterdam. The Streamers, samengesteld door manager Frank Lammers, is de grootste band ooit in Nederland en zal bestaan uit Suzan & Freek, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Typhoon, Davina Michelle, Rolf Sanchez, Nick & Simon, VanVelzen, Thomas Acda, Paul de Munnik, Paul de Leeuw, Maan, Snelle, en Diggy Dex. 

De tweede gratis livestream was op Koningsdag dinsdag 27 april vanuit Paleis Noordeinde. Nieuw bij de band is Miss Montreal! Dit keer waren Duncan Laurence en Armin van Buuren te gast.

De derde gratis livestream was op 29 mei vanuit de De Kuip in Rotterdam. De gasten waren André Hazes en Ronnie Flex.

De vierde gratis livestream was op 26 december vanuit de Efteling. De gasten waren Emma Heesters, Meau en Flemming.

De vijfde gratis livestream was op 17 september vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam. De gast was Jacqueline Govaert.

De datum van de zesde gratis livestream vanuit het Geldredome in Arnhem op 21 oktober 2023 is nog niet bekend. 

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: