Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Voetbalplaatjes UEFA EURO 2024
Gratis Voetbalplaatjes UEFA EURO 2024

Bij Lidl spaar je van maandag 3 juni t/m 30 juni 2024 voor UEFA EURO 2024 voetbalplaatjes. Er zijn meer dan 100 voetballers om te sparen, te ruilen en om mee te spelen. Bij elke € 10 aan boodschappen krijg je een zakje met 3 voetbalplaatjes. Spaar ze allemaal!

Verzamelalbum

Al jouw voetbalplaatjes bewaar en verzamel je heel eenvoudig in een bijpassend verzamelalbum (€ 1,49). Het verzamelalbum voor de voetplaatjes is in de winkel verkrijgbaar. Achter in het album vind je een handige lijst, zodat je precies ziet welke voetbalplaatjes jij nog moet scoren!

Spelen en gamen

Naast het verzamelen van voetbalplaatjes kun je ook samen met je vrienden het officiële Match Atax spel spelen. Maak in het spel een elftal met jouw voetbalplaatjes en pak de winst! Scan de QR-code op de achterkant van jouw voetbalplaatje! Ruil, speel en win met je vrienden of met fans over de gehele wereld.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: