Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Tot € 85,- korting bij HelloFresh + Gratis Cadeaus
Tot € 85,- korting bij HelloFresh + Gratis Cadeaus
voor nieuwe én oud-hellofresh'ers

Wil je de lekkere, makkelijke én betaalbare recepten van HelloFresh ook een proberen? Bestel nu en krijg tot wel € 85,- korting op je eerste 4 boxen met de code HS-5ZQIO7BLH Met de beste verse ingrediënten. Thuisbezorgd wanneer jij wilt. Het aantal personen en de maaltijden per week bepalen de hoogte van de korting. De korting is ook voor oude klanten die langer dan 3 maanden hebben opgezegd.

Recepten kan je eenvoudig uitzoeken in de categorieën: Vlees, Vis & Veggie, Veggie, Familie, Lekker snel, Vis & Veggie, Caloriebewust, Flexitarisch en Zonder Varkensvlees. Wij vinden de instructies duidelijk en overzichtelijk. Met gemak maak je heerlijke maaltijden!

  • Kies elke week een vers menu
    Wekelijks kan je kiezen uit meer dan 35 recepten. Een dagje vlees, af en toe vis en gerechten boordevol groenten. Zo kook je altijd gevarieerd.
  • Kook mee wanneer jij wilt
    Met de handige app (of via de website) kies je elke week zelf je lekkere recepten en het bezorgmoment, of pauzeer je de box als het een keer niet uitkomt.
  • Verklein je CO₂-voetafdruk
    De ingrediënten worden thuisbezorgd in de juiste porties en zonder omwegen: dat betekent minder voedselverspilling en minder CO₂-uitstoot.

Kan ik een week overslaan of opzeggen? 

Probeer het eens uit. Bevalt het niet? Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kan gemakkelijk via je account of de klantenservice van HelloFresh. Afhankelijk van jouw bezorgdag, is dit 3 tot 6 dagen voor de bezorging van de box.

Hoe werkt de bezorging?

Je kiest zelf een dag en tijdvak. De dag voor bezorging ontvang je een sms met de precieze bezorgtijd.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: