Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Korting op Efteling Kaartjes bij Albert Heijn + Maak kans op Efteling Prijzen
Korting op Efteling Kaartjes bij Albert Heijn + Maak kans op Efteling Prijzen

Spaar t/m 3 maart bij Albert Heijn voor € 13,50 korting op een Efteling kaartje. Je krijgt een zegel bij iedere € 5,- aan boodschappen, bij 4 zegels is de spaarkaart vol. Je kan ook zegels sparen via de AH app. Volle spaarkaarten kan je t/m 2 juni verzilveren in de AH winkel. De digitale spaarkaarten kan je ook in de app verzilveren.

Je hebt keuze uit 2 verschillende tickets:

  • Laagseizoenticket (beperkte geldigheid) van € 44,00 voor € 30,50
  • Flexibel Ticket (geldig t/m 12 november) van € 51,00 voor € 37,50

€ 13.50 extra Efteling-tegoed

In de AH App kan je ook Efteling-tegoed kopen. Tegen inlevering van 2 zegels krijg je € 6,76 korting op Efteling-tegoed t.w.v. € 56,75. Je betaalt dan € 50,- en ontvangt een tegoed van € 56,75. Tegen inlevering van 4 zegels krijg je € 13,50 korting op Efteling-tegoed t.w.v. € 113,50. Je betaalt dan € 100,- en ontvangt een tegoed van € 113,50. Met Efteling-tegoed betaal je in het park voor eten, drinken én merchandise. Na je bestelling ontvang je een barcode per e-mail die gescand kan worden aan de kassa's in het Efteling park. Het tegoed is geldig t/m 9 juni 2026.

€13.50 korting op theatershow CARO

Spaar voor € 13,50 korting op theathershow CARO, een spectaculaire show voor de hele familie in het Efteling theater. Vol muziek, dans én acrobatiek! Reis mee met de hoofdpersonen door de tijd en maak alle vrolijke en ontroerende momenten in hun leven mee.

Maak kans op Efteling Prijzen

Bij aankoop van elk Efteling-ticket via de AH spaaractie ontvang je een unieke code. Deze code(s) vind je op de kassabon bij aankoop in de winkel, óf in je bevestigingsmail bij aankoop. Voer de unieke code(s) in op deze website en laat je gegevens achter om kans te maken.

  • 1x Hoofdprijs Efteling Bosrijk – verblijf van 3 nachten in een 6-persoons Boshuys – t.w.v. € 1.904,80 – aankomst op vrijdag – inclusief toegang tot het park, luxe bezorgontbijt, reserveringskosten en toeristenbelasting o.b.v. 6 personen;
  • 3x Efteling Loonsche Land Hotel – verblijf van 1 nacht in een 5-persoonskamer – aankomst mogelijk op iedere dag inclusief toegang tot het park, ontbijt, reserveringskosten en toeristenbelasting o.b.v. 5 personen t.w.v. € 623,-
  • 36x Efteling Sprookjes Omnibus – Breng de Efteling bij je thuis met dit lekkere dikke verzamelboek met 30 allermooiste sprookjes en verhalen t.w.v. € 24,99.
Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: