Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis WOZ-check + Bespaar jaarlijks +/- € 221,-
Gratis WOZ-check + Bespaar jaarlijks +/- € 221,-
laatste kans: bezwaartermijn loopt af

Controleer razendsnel of de gemeente/belastingsamenwerking jouw WOZ-waarde correct heeft vastgesteld. Indien deze onjuist is, is het mogelijk om de ervaren juristen en taxateurs van Kosteloosbezwaar.nl gratis bezwaar te laten maken. Ze hebben de allerbeste klantenbeoordeling: 9.1 uit +/-800 reviews.

Doe de gratis WOZ-check om te zien of je te veel betaald aan gemeentelijke belastingen
Als eigenaar van een koopwoning heb je een maand geleden weer de jaarlijkse rekening ontvangen met daarin de gemeentelijke belastingheffingen (Onroerende Zaak Belasting (OZB) - Watersysteemheffing - Rioolheffing). Deze belastingheffingen en de inkomstenbelasting worden berekend over de WOZ-waarde van je woning. De WOZ-waarde is de waarde die je woning waard is volgens de gemeente. Kosteloosbezwaar.nl verlaagt deze WOZ-waarde en daarmee genoemde belastingen gratis voor je door middel van een bezwaarschrift! Doe eerst gratis de WOZ-check en je krijgt vervolgens de mogelijkheid om je gratis aan te melden en honderden euro’s te besparen.

Kosteloosbezwaar is o.a. bekend van: RTL4 RTL Nieuws en SBS6 Mijn Lifestyle.

Let op: Je moet bezwaar maken binnen 6 weken na datum van de WOZ-beschikking. Na deze termijn is geen bezwaar meer mogelijk en staat de WOZ-waarde vast. Dus meld je snel aan.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: