Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
LIDL Spaaractie: Voorraadbussen
LIDL Spaaractie: Voorraadbussen

Bij LIDL kan je sparen voor korting op handige voorraadbussen met smart-lock sluitsysteem. Deze korting loopt op tot 80%. Met deze voorraadbussen blijft eten langer houdbaar en kan je jouw keuken heel efficiënt organiseren. Of je nu veel of weinig voedsel wilt bewaren, er is altijd een passende voorraadbus. Er zijn 5 verschillende inhoudsmaten.

Sparen kan van 28 augustus t/m 22 oktober via de gratis Lidl Plus-app. Scan bij het afrekenen van de boodschappen jouw Lidl Plus-klantenkaart om automatisch mee te sparen voor de voorraadbussen. Bij elke €10,- aan boodschappen 1 digitale spaarzegel. Bij 10 zegels is de digitale spaarkaart vol. Bij een volle spaarkaart ontvangt u een coupon in de Lidl Plus-app. 

Inleveren is heel eenvoudig: Activeer de coupon in de Lidl Plus-app. Scan bij aankoop van de door jouw gekozen voorraadbus jouw digitale klantenkaart en ontvang 80% korting.

LIDL Voorraadbussen

De voorraadbus van 2700 ml is perfect te vullen met pasta of spaghetti. De voorraadbus met een inhoud van 2100 ml houdt eenvoudig cruesli vers en knapperig. De voorraadbus van 1350 ml houdt rijst vers en lekker. De voorraadbus van 900 ml is perfect om koek, snoep of yoghurt in te bewaren. De kleinste maat voorraadbus van 550 ml is perfect om kleine ingrediënten, zoals verse kruiden en specerijen in te bewaren.

  • Deze voorraadbussen zijn heel handig modulair en stapelbaar. Dit bespaart ruimte in jouw kast of lades.
  • Door het smart-lock sluitsysteem van de voorraadbus is jouw product luchtdicht en lekvrij met 1 draaibeweging. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten nog langer houdbaar zijn. Je hoeft dus minder eten weg te gooien!
  • Door de transparante deksel zie je meteen wat erin zit zonder deze onnodig te openen.
  • Vaatwasmachine- en vriesbestendig
Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: