Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Miljoenennacht + € 15,- Cadeau + Direct kans op € 100.000,-
Miljoenennacht + € 15,- Cadeau + Direct kans op € 100.000,-

Miljoenennacht

12 Weken lang élke week 1 Miljoen tijdens de Miljoenenjacht. Speel nu mee met de Postcode Loterij en ontvang een gegarandeerd bedrag van € 15,-. Ook maak je direct kans op € 100.000,-. De prijs wordt alleen uitgekeerd als de eerste incasso van het inleggeld is geslaagd.  Je speelt mee zolang je zelf wilt.

Plus en Premium

De Postcode Loterij heeft iets nieuws: Plus en Premium. Dat betekent bovenop alle (geld)prijzen ook élke maand kans op 10 jaar lang elk jaar € 25.000,- en premium prijzen. Denk aan een Audi RS e-tron GT, een luxe wereldreis langs alle 7 wereldwonderen en een vakantiehuis. De premium prijs kan je ook in geld laten uitbetalen. Voor Plus en Premium betaal je extra, ook hiervan gaat 40% naar het goede doel.

Goede Doelen Steunen

Meespelen met de Postcode Loterij is de leukste manier om goede doelen te steunen. Van jouw inleg gaat minimaal 40% naar ruim 148 goede doelen in binnen- en buitenland die zich keihard inzetten voor een mooiere en betere wereld.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: