Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Niet Goed Geld Terug: Multi-Gyn ActiGel of Multi-Gyn FloraPlus
Niet Goed Geld Terug: Multi-Gyn ActiGel of Multi-Gyn FloraPlus

Als je een actieverpakking Multi-Gyn ActiGel t.w.v. € 15,99 of Multi-Gyn FloraPlus t.w.v. € 16,99 gekocht hebt en niet tevreden bent, dan kan je jouw geld terugvragen. Vul hiervoor de vragen in. Je ontvangt dan een referentienummer per e-mail. Vervolgens stuur je het volgende naar het adres in de bevestigingsmail:

  • De originele actieverpakking (= doosje met ‘Niet tevreden geld terug’. Het potje/tube zelf is niet nodig!)
  • De originele kassabon
  • Uw referentienummer

Het product moet binnen 6 weken na aankoop opgestuurd worden. Als je dit product online koopt, stuur je een print van de bevestigingsmail als kassabon.

De actieverpakking is te herkennen aan het paarse cirkeltje met de tekst ‘niet tevreden geld terug’ op de voorkant van de verpakking.

Multi-Gyn ActiGel is een effectieve behandeling tegen bacteriële vaginose, verlicht snel bijkomende klachten en voorkomt terugkerende ongemakken.

Multi-Gyn FloraPlus behandelt vaginale schimmelinfecties, verlicht klachten binnen 15 minuten en voorkomt terugkerende schimmelinfecties.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: