Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
PetsPanel: Tractive GPS-tracker & Planet Pet Society Voeding
PetsPanel: Tractive GPS-tracker & Planet Pet Society Voeding

Vindt jouw huisdier het leuk om de nieuwste speeltjes, heerlijke snacks of verschillende soorten voeding gratis uit te proberen in ruil voor een review? Geef jouw hond, kat, konijn of ander huisdier dan op voor het Pets Place PetsPanels.

Tractive GPS-tracker

Ben je bang dat je hond of kat plots een keer wegrent tijdens het wandelen, in je tuin of op vakantie? De Tractive GPS-tracker kan deze angst meteen wegnemen. Met deze GPS-tracker en activiteitenmonitor kan je je hond of kat altijd realtime volgen op je mobiele telefoon. Daarnaast is het mogelijk om een melding te krijgen als je hond of kat te ver van huis is geraakt of als je hij of zij op een plek is die niet gewenst is, zoals je moestuin. Daarnaast krijg je inzicht in de actieve periodes van je dier. De tracker is waterdicht en kan je hond of kat niet zelf afkrijgen. Zo heb jij altijd een veilig gevoel!

Planet Pet Society voeding (hond of kat)

Jouw hond of kat verdient alleen het allerbeste, maar het liefst wel op een duurzame manier. De voeding van Planet Pet Society bestaat uit overgebleven vleesresten van menselijke voedselproductie. Hierdoor is er minder afval, minder CO2-uitstoot en geen extra vleesproductie! Daarnaast is de complete huisdiervoeding rijk aan hoogwaardige eiwitten, lokale ingrediënten en aminozuren en zit het vol met alles wat een gezond huisdier nodig heeft. Oftewel, goed voor je huisdier én goed voor de planeet! 

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: