Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Spaar voor Vrolijke Tuingroeiers bij Plus t.w.v. € 5,99 / € 17,97
Spaar voor Vrolijke Tuingroeiers bij Plus t.w.v. € 5,99 / € 17,97

Spaar van zondag 25 februari t/m zaterdag 30 maart bij Plus voor gratis Vrolijke Tuingroeiers t.w.v. € 5,99. Of spaar ze alle drie t.w.v. € 17,97.

Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je 1 zegel. Op elke spaarkaart krijg je de eerste zegel gratis. Digitaal sparen is ook mogelijk, je krijgt dan direct 2 zegels cadeau. Bij 10 zegels is je spaarkaart vol voor 1 plantje naar keuze. Met een bijbetaling van € 0,99 ontvang je een tegoedbon. Daarmee haal je op donderdag 25 april, vrijdag 26 april of zaterdag 27 april je vrolijke Tuingroeiers op bij jouw PLUS winkel.

Gratis Vrolijke Tuingroeiers t.w.v. € 5,99

Met lavendel waan je je helemaal in Zuid-Frankrijk. Heerlijk die geur! Deze kleurrijke plant kan goed tegen droogte en heeft weinig water nodig. Maar geef 'm in de warme zomermaanden wel af en toe een dompelbadje. In de koudere maanden heb je er geen omkijken naar. Geef de plant in het voorjaar, na de laatste vorst, een goede snoeibeurt. Gegarandeerd jarenlang plezier!

De vrolijke duifkruid is zeer geliefd bij insecten. Vlinders, bijen en hommels: iedereen wordt blij van deze nectarplant. Duifkruid heeft alleen op droge dagen water nodig en doet het goed in het zonnetje. Snoei de plant in het najaar een paar centimeter korter en hij gaat de hele winter mee!

Strandkruid, ook wel Engels gras genoemd, vind je veel op open, zonnige velden. Op de Waddeneilanden of de Veluwe kan het zomaar zijn dat je deze kleurrijke bloem tegenkomt. Plaats de plant op een doorlatende grond, dan blijft-ie de hele winter in bloei!

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: